Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care au stat Harry și Meghan în Canada! Cine e proprietarul controversat

profimedia-0490317672.jpg

Foto: Profimedia

În plin scandal cu ceilalți membri ai Casei Regale Britanice, după ce și-au anunțat dorința de a face un pas în spate și a-și retrage titulatura, Ducii de Sussex au căutat „refugiu” în Canada, îl ulimele săptămâni.

Cuplul, care a dezvăluit că își dorește să petreacă mai mult timp în America de Nord în viitor, după anunțul făcut, care a șocat familia regală britanică, a ales să petreacă și sărbătorile de iarnă departe de Marea Britanie, într-o vilă de milioane de dolari, care arată spectaculos atât din exterior, cât și din interior.

Prințul Harry și Meghan Markle au mers în această vacanță, departe de tot scandalul, și cu fiu lor de 7 luni, micuțul Archie, bineînțeles, dar și cu mama Ducesei de Sussex, Doria Ragland.

Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care au stat Harry și Meghan în Canada

Deși cei doi nu și-au dorit să ofere publicității numele celui care i-a găzduit în conacul său impresionant, având în vedere și faptul că ducii au tot fost „la cuțite” cu presa în ultima perioadă, se pare că în cele din urmă s-a aflat, totuși, cine este fericitul proprietar al imobilului. 

profimedia-0490317673.jpg

Locuința a costat în jur de 14 milioane de dolari
Foto: Profimedia

Acesta se numește Frank Giustra și este un miliardar canadian, care are legături politice și cu familia Clinton, potrivit Daily Mail. Potrivit sursei, acesta este și co-fondatorul casei de filme Lionsgate și este unul dintre cei mai mari donatori ai fundației Clinton. În 2005, el și fostul președinte Bill Clinton au avut împreună o călătorie „de afaceri” în Kazakhstan, creând controverse politice la momentul respectiv.

profimedia-0490317678.jpg

Conacul luxos, asemenea unui palat
Foto: Profimedia

Conexiunea lui Giustra cu Ducii de Sussex a fost făcută prin David Foster, care este soțul vedetei de pe Broadway Katharine McPhee, care este prietenă bună cu Meghan încă de când acestea erau la școală. 

Vila este, într-adevăr, una spectaculoasă, localizată fiind lângă Victoria, British Columbia, și costând în jur de 14 milioane de dolari și este demnă de găzduirea a doi duci importanți din familia regală. Mai departe vă lăsăm să vă faceți propria părere despre interioarele luxoase ale conacului. Iată imaginile! 

profimedia-0490317687.jpg

Foto: Profimedia

 

 

Loading...

Citește și