Meghan Markle și prințul Harry, izolați! «Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt»

meghan-markle-printul-harry_1.jpg

Se pare că Ducii de Sussex nu au în prezent o relație tocmai bună cu restul familiei lor
Foto: Getty

Deși ideea de a fi membru al unei Case Regale îi încântă pe majoritatea oamenilor, se pare că nici Prinții sau Ducii nu au o viață tocmai roz, așa cum ne-am fi așteptat. Îndatoririle și presiunile ce vin odată cu asemenea titluri pot face chiar și cele mai puternice firi să clacheze și să recunoască faptul că, uneori, au nevoie de o pauză, departe de presă și tabloide care să le analizeze fiecare mișcare.

După ce au oferit un interviu sincer în care au vorbit despre problemele cu care se confruntă și presiunea la care au fost expuși încă de când a avut loc nunta regală, Prințul Harry și Meghan Markle au atras după sine dezaprobarea celorlalți membri ai familiei regale britanice. Cei doi au explicat că se simt hărțuiți de presă, iar Prințul a dezvăluit că se teme ca nu cumva Meghan să sfârșească la fel ca mama lui, Prințesa Diana. Aceste declarații nu au fost însă pe placul familiei lor.

O sursă apropiată Palatului Buckingham a dezvăluit că, în prezent, Meghan și Harry au devenit un fel de „intruși” în familia lor și că nimeni nu își mai dorește să vadă ce fac sau să le mai vorbească. Prințul Harry (35) și Meghan Markle (38) au decis, de asemenea, să ia o pauză de la îndatoririle regale. 

Prințul Harry și Meghan Markle, în „război rece” cu restul familiei, și viceversa

Primul indiciu care confirmă faptul că soții nu se află în cele mai bune relații cu ceilalți membri ai familiei lor a fost anunțul pe care l-au făcut, potrivit căruia nu vor petrece Crăciunul împreună, potrivit Daily Mail. 

meghan-markle-printul-harry_3.jpg

Cuplul de duci a luat o pauză de la îndatoririle regale, pentru moment
Foto: Getty

Luna trecută, Ducii de Sussex și-au deschis sufletul și au oferit un interviu sincer în care au vorbit despre greutățile pe care le-au întâmpinat din cauza atenției excesive pe care o primesc din partea zonei media, Meghan spunând chiar că nu mulți oameni o întreabă vreodată dacă măcar se simte bine. De asemena, Prințul Harry a explicat că relația cu fratele lui, Prințul William, nu este una extraordinară, așa cum se dorește a fi portretizată. În ciuda acestor probleme pe care cei doi le-au semnalat, membrii familiei lor nu au devenit însă mai îngăduitori cu ei, din contră! „Nimic nu s-a schimbat. Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt, nimeni nu îi verifică”, a explicat sursa. 

meghan-markle-printul-harry_2.jpg

Meghan și Harry au explicat recent în cadrul unui interviu că nu se descurcă prea bine cu atâta expunere mediatică
Foto: Getty

Un autor și fost corespondent regal a susținut că, după ce documentarul despre Ducii de Sussex a fost făcut public, Kate Middleton ar fi încercat să vorbească cu Meghan și să vadă cum poate să o ajute. Dar se pare că grupul de Duci ce era numit odinioară „Cei patru fabuloși” nu prea se mai împacă atât de bine. Unele surse au sugerat că este posibil ca viitoarea poziție a lui William drept rege să fi intervenit în relația lui cu Harry. 

De asemenea, se pare că Ducii de Sussex sunt cei care au refuzat să participe la Crăciunul organizat la Sandringham, pentru a petrece sărbătoarea cu mama Ducesei, Doria. „Chestia asta demonstrază că e cu adevărat o ceartă serioasă între ei. Dacă Harry și Meghan voiau să rezolve ceva însă, trebuiau să vină să petreacă Crăciunul cu restul familiei”, mai spun experții regali. 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Deși după nunta cu Prințul Harry Meghan Markle a devenit în mod oficial Ducesă de Sussex și locuiește, alături de soțul ei, pe teritoriul Marii Britanii, se pare că actrița americană a întâmpinat câteva dificultăți la capitolul birocrație și nu a reușit încă să facă rost de cetățenia britanică.

  • ducesa de susseex

    Casa regală a Marii Britanii s-a aflat din nou în centrul atenţiei şi a devenit ţinta unor critici foarte aspre odată cu evenimentul cunoscut, în mod general, sub denumirea de Remembrance Day. În ziua de 11 noiembrie, britanicii îşi aduc aminte de membrii forţelor armate care au murit în timpul Primului Război Mondial, iar membrii Casei Regale participă la un moment de comemorare închinat lor. Anul acesta, Meghan Markle a devenit ţinta unor vorbe dure după ce a decis să poarte la eveniment un palton creat de către Stella McCartney. Care este motivul pentru care o simplă ţinută a atras un val de critici este întrebarea căreia publicaţia dailymail.co.uk i-a găsit răspuns.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1