Regina în stare de şoc pentru că Meghan Markle şi prinţul Harry renunţă la rolurile din familia regală

Ultima actualizare:
Meghan Markle şi prinţul Harry au făcut anunţul fără să se consulte cu Regina
Meghan Markle şi prinţul Harry au făcut anunţul fără să se consulte cu Regina

Regina Elisabeta a II-a este în stare de şoc după ce Meghan Markle şi prinţul Harry au decis să renunţe la rolurile lor importante în familia regală. Atât ea, cât şi principalii moştenitorii tronului, prinţul Charles şi prinţul William, au aflat de la televizor, miercuri seara, de anunţul lor pe care l-au pus pe reţelele de socializare.

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) este în stare de şoc după ce Meghan Markle (38 de ani) şi prinţul Harry (35 de ani) au anunţat că renunţă la rolurile lor importante din sânul familiei regale. Consilierii de la palat au confirmat că cei doi rebeli nu s-au consultat cu Regina, nici cu prinţul Charles (71 de ani) sau cu prinţul William (37 de ani) când au luat această decizie.

Meghan şi prinţul Harry, care plănuiesc să-şi împartă timpul între Marea Britanie şi America de Nord, au făcut anunţul-bombă la numai câteva zile după ce s-au întors dintr-o vacanţă de şase săptămâni în Canada. Un consilier exasperat a spus penru ziarul britanic "Daily Mail": „Oamenii s-au dat peste cap pentru ei. Li s-a făcut nunta pe care au vrut-o, casa pe care au vrut-o, li s-au dat angajaţii pe care i-au vrut, turneele pe care le-au vrut şi au avut sprijinul familiei lor. Ce mai vor?” „Regina şi familia sunt adânc dezamăgiţi”, a spus o altă sursă regală. O alta a adăugat: „Membrii familiei regale au fost şocaţi, trişti şi de-a dreptul furioşi”.

Citește și:

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la rolul pe care îl ocupă în cadrul familiei regale

Aşa se vor putea umple de bani, până acum erau limitaţi

Tristă aniversare pentru Kate Middileton, soţia prinţului William, care a împlinit astăzi vârsta de 38 de ani. Nimeni nu are chef de petrecere în familia regală după anunţul făcut de Meghan Markle şi prinţul Harry. Se repetă istoria la 83 de ani de când regele Edward al VIII-lea a renunţat la tron pentru mericanca Wallis Simpson, după mai puţin de un an de domnie. În urma abdicării acestuia, a urcat pe tron fratele lui, George al VI-lea, tatăl Elisabetei a II-a. George al VI-lea a murit în 1952, fiind urmat la tron de actuala Regină, Elisabeta a II-a. În prezent, moştenitor la tron este prinţul Charles şi, după acesta, urmează prinţul William, în linia de succesiune la tron. Prinţul Harry esta al 6-lea în linia de succesiune. Însă, după decizia luată acum, ar putea să piardă acest rol important. Meghan Markle e decisă să nu mai rămână în familia regală britanică. Deja a renunţat şi la verighetă. Potrivit statutului actual, Meghan şi Harry nu primeau decât o cantitate de bani limitată de la prinţul Charles. Renunţând la rolurile regale,vor deveni independenţi din punct de vedere financiar şi se vor putea umple de bani din reclame, estimează Ronn Torossian, un expert în economie de la Harvard. Regina Elisabeta a II-a este în stare de şoc după ce Meghan Markle şi prinţul Harry au decis să renunţe la rolurile lor importante în familia regală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net