Tensiuni la Casa Regală Britanică: unde vrea să nască Meghan Markle

Meghan Markle nou angajat

Meghan Markle are un nou angajat după numeroase scandaluri că angajaţii au părăsit-o
Meghan Markle are un nou angajat chipeş
Foto: Profimedia

Meghan Markle vrea să nască la Los Angeles, susţine revista „OK! SUA”. Acest lucru ar fi supărat foarte mult casa regală britanică.

Meghan Markle (37 de ani) vrea să nască la Los Angeles, în SUA, pentru a fi aproape de mama ei, Doria. După ce a schimbat complet viaţa soţului ei, prinţul Harry (34 de ani), care ar fi devenit vegan, fosta actriţă americancă provoacă şi mai mare tulburare în sânul casei regale din Marea Britanie. Ducesa de Sussex urmează să nască la primăvară, mai precis în aprilie, după cum ea însăşi a anunţat. Dacă până acum s-a zvonit că Meghan va naşte la un spital situat în apropiere de Windsor, iată că acum au apărut cu totul alte zvonuri.

Meghan Markle l-ar fi convins pe soţul său, prinţul Harry, să nască în SUA. „Obligaţiile regale sunt importante pentru Harry, dar îi place ideea de afugi şi... să întâmpine bebeluşul în însorita Californie”, a spus o sursă, care a adăugat că ducesa de Sussex speră că mama ei, instructoare de yoga, va fi alături de ea când va naşte. Mama lui Meghan Markle ar fi urmat cursuri pentru a-şi ajuta fiica să înceapă o nouă etapă în viaţa sa. Până una alta, ducesa de Sussex a primit un nou angajat chipeş care o însoţeşte peste tot. Meghan Markle vrea să nască la Los Angeles, susţine revista „OK! SUA”, ceea ce supără familia regală britanică.

 

Loading...