Tensiuni la Casa Regală Britanică: unde vrea să nască Meghan Markle

Ultima actualizare:

    Meghan Markle are un nou angajat chipeşFoto: Profimedia
Meghan Markle are un nou angajat chipeşFoto: Profimedia

Meghan Markle vrea să nască la Los Angeles, susţine revista „OK! SUA”. Acest lucru ar fi supărat foarte mult casa regală britanică.

Meghan Markle (37 de ani) vrea să nască la Los Angeles, în SUA, pentru a fi aproape de mama ei, Doria. După ce a schimbat complet viaţa soţului ei, prinţul Harry (34 de ani), care ar fi devenit vegan, fosta actriţă americancă provoacă şi mai mare tulburare în sânul casei regale din Marea Britanie. Ducesa de Sussex urmează să nască la primăvară, mai precis în aprilie, după cum ea însăşi a anunţat. Dacă până acum s-a zvonit că Meghan va naşte la un spital situat în apropiere de Windsor, iată că acum au apărut cu totul alte zvonuri.

Meghan Markle l-ar fi convins pe soţul său, prinţul Harry, să nască în SUA. „Obligaţiile regale sunt importante pentru Harry, dar îi place ideea de afugi şi... să întâmpine bebeluşul în însorita Californie”, a spus o sursă, care a adăugat că ducesa de Sussex speră că mama ei, instructoare de yoga, va fi alături de ea când va naşte. Mama lui Meghan Markle ar fi urmat cursuri pentru a-şi ajuta fiica să înceapă o nouă etapă în viaţa sa. Până una alta, ducesa de Sussex a primit un nou angajat chipeş care o însoţeşte peste tot. Meghan Markle vrea să nască la Los Angeles, susţine revista „OK! SUA”, ceea ce supără familia regală britanică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net