Tradiţia regală de Crăciun pe care George şi Charlotte au încălcat-o. Chiar Kate Middleton i-a dat de gol

Ultima actualizare:

    Kate Middleton a povestit că George şi Charlotte nu ţin cont de o veche tradiţie de Crăciun
Kate Middleton a povestit că George şi Charlotte nu ţin cont de o veche tradiţie de Crăciun

Casa Regală britanică are numeroase reguli stricte şi tradiţii pe care membrii ei sunt obligaţi să le urmeze, chiar dacă le place sau nu. Unul dintre obiceiurile familiei este să petreacă zilele de Crăciun şi Anul Nou la Sandringham, conacul reginei Elisabeta a II-a din Norfolk. Adunaţi acolo, membrii petrec Sărbătorile de Iarnă aşa cum impune tradiţia. Nu şi micuţii George şi Charlotte, aşa cum a dezvăluit chiar mama lor, Kate Middleton.

În mod tradiţional, familia regală se adună în seara de Ajun pentru a deschide cadourile, un obicei neîntâlnit la englezi, dar tipic germanilor, din care se trage Regina. "Casa regală are descendenţă germană, aşa că au şi tradiţii germane. După ceaiul de după-amiază, ei deschis cadourile în Ajun", a explicat un fost angajat, conform mirror.co.uk. 

Dar Kate Middleton a recunoscut, înaintea slujbei de Crăciun, că George şi Charlotte nu urmează aceasă tradiţie. Ducesa de Cambridge a povestit că cei mici s-au trezit devreme în dimineaţa de 25 decembrie pentru a-şi deschide cadourile, dând de gol faptul că nu au fost la reuniunea din Ajun. 

De obicei, cei mici nu vin la slujba de Crăciun. Prima apariţie la biserică a lui William a fost la cinci ani, iar a lui Harry la şapte, aşa că George şi Charlotte mai au câţiva ani până vor lau în seamă şi această tradiţie. 

Kate Middleton şi Meghan Markle au pus punct zvonurilor că nu-şi vorbesc

Ca în fiecare an, întreaga familie regală a participat la slujba din dimineaţa zilei de Crăciun. Surpriza a fost însă că Meghan Markle şi Kate Middleton au venit una lângă alta, deşi se zvonea că nu se suportă. Bine dispuse, cele două ducese au râs şi au glumit împreună, semn clar că nu au nimic de împărţit.

De la slujbă a lipsit însă Prinţul Phillip, despre care Casa Regală a declarat că se simte bine şi pur şi simplu a vrut să se relaxeze, dar şi Camilla Parker-Bowles, care e răcită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net