Cine e femeia pentru care divorţează Jeff Bezos? Miliardarul e gata să piardă 80 de miliarde $ numai să fie cu ea

Ultima actualizare:

    Lauren Sanchez are 49 de ani şi e o ffostă prezentatoare de televiziuneFoto: Guliver / Gettyimages
Lauren Sanchez are 49 de ani şi e o ffostă prezentatoare de televiziuneFoto: Guliver / Gettyimages

Cel mai bogat om al planetei se iubea în secret de mai multe luni. Cine este femeia pentru care Jeff Bezos (54 de ani) a decis să pună punct căsniciei de 25 de ani? Se numeşte Lauren Sanchez şi are exact aceeaşi vârstă ca fosta soţie. Bezos şi soţia lui MacKenzie (49 de ani) au anunţat la 9 ianuarie, printr-un mesaj postat pe Twitter, că divorţează după 25 de ani de căsnicie. Ei s-au cunoscut în 1993, când lucrau în aceeaşi companie D.E. Shaw, s-au logodit şi după trei luni s-au căsătorit. Bezos are o avere de 160 de miliarde de dolari şi fosta nevastă va primi jumătate, la partaj.

Bombă! Jeff Bezos avea o relaţie secretă de mai multe luni cu fosta prezentatoare de televiziune Lauren Sanchez. Conform NY Post, bogătaşul care trăia de mai mult timp separat de soţie, închiria avioane private pentru a zbura mii de kilometri să îşi vadă amanta de 49 de ani. La scurt timp după anunţul divorţului, toată lumea a vrut să afle cine este femeia pentru care Bezos este dispus să renunţe la 80 de miliarde de dolari. Lauren Sanchez este o fostă vedetă de televiziune care are un fiu de 17 ani, Nikko, din relaţia cu Tony Gonzalez, fotbalist american de 42 de ani. În acte, Lauren este încă măritată cu impresarul şi agentul celebrităţilor Patrick Whitesell (53 de ani). În realitate, cei doi duc vieţi separate de mai mult timp. Whitesell a fost cel care i-a făcut cunoştinţă lui Lauren cu Bezos, care a fost extrem de încântat când a aflat că Lauren are licenţă de pilot de elicopter. Bezos s-a pozat cu Lauren în 2016, la premiera filmului „Manchester by the sea”. Whitesell este impresarul unor staruri precum Christian Bale şi Matt Damon.

Lauren Sanchez alături de regizorul, scenaristul şi producătorul Seth MacFarlane
Lauren Sanchez alături de regizorul, scenaristul şi producătorul Seth MacFarlane

Citeşte şi:

Cel mai bogat om din lume, fondatorul Amazon, divorţează! Ce avere va împărţi cu fosta soţie

Uite ce pune la cale cel mai bogat om din toate timpurile

Jeff Bezos, 54 de ani, este boss-ul Amazon
Jeff Bezos, 54 de ani, este boss-ul Amazon

Cel mai bogat om din lume divorţează după 25 de ani de căsnicie

Bezos şi soţia lui MacKenzie (49 de ani) au anunţat la 9 ianuarie, printr-un mesaj postat pe Twitter, că divorţează după 25 de ani de căsnicie. Ei s-au cunoscut în 1993, când lucrau în aceeaşi companie D.E. Shaw, s-au logodit şi după trei luni s-au căsătorit. Au împreună trei copii şi au adoptat o fată din China. Ei au menţionat în mesajul postat pe Twitter că „apropiaţii ştiu că trăiesc separat de mai mult timp şi că au ajuns la concluzia ca, după o lungă perioadă de explorare a iubirii, să divorţeze”. Mesajul a fost semnat de amândoi. Ei vor împărţi averea comună de 160 de miliarde $ şi vor rămâne prieteni. Bezos e cel mai bogat om al planetei, compania lui Amazon fiind cotată în septembrie 2018 la suma colosală de 1.000 de miliarde $.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net