Cel mai bogat om din lume, fondatorul Amazon, divorţează! Ce avere va împărţi cu fosta soţie

Ultima actualizare:

    Fondatorul Amazon şi soţia acestuia vor divorţa după 25 de ani de căsătorie Foto:GettyImages
Fondatorul Amazon şi soţia acestuia vor divorţa după 25 de ani de căsătorie Foto:GettyImages

Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul Amazon, considerat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, a anunţat miercuri că divorţează după 25 de ani de căsnicie. Divorţul se anunţă unul răsunător, ţinând cont de averea impresionantă pe care cei doi o vor împărţi.

Anunţul a fost făcut chiar de către miliardarul Jeff Bezos prin intermediul unui mesaj scris pe contul personal de Twitter. "Am decis să divorţăm şi să ne continuăm vieţile ca prieteni", a scris Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa Mackenzie, în vârstă de 48 de ani, într-un mesaj pe Twitter, publicat pe contul lui Bezos. "Rămânem o familie, rămânem prieteni dragi", au concluzionat ei, după ce au explicat că au fost, timp de 25 de ani de căsnicie, "asociaţi în companii şi proiecte". 

Soţia lui Jeff este o romancieră pe nume MacKenzie Bezos, iar cea mai cunoscută carte poartă numele de "The Testing of Luther Albright". Fosta soţie a miliardarului a fost una dintre primele salariate ale companiei Amazon, iar în anul 2014 a fondat platforma contra hărţuirii ByStander Revolution. 

Cei doi sunt părinţii a patru copii, iar povestea lor de iubire a început atunci când amândoi lucrau la societatea de investiţii D.E. Shaw, cu mult timt înainte ca Jeff să înfiinţeze Amazon. 

Averea lui jeff este una cu adevărat impresionantă, fiind evaluată la nu mai puţin de 137 de miliarde de dolari. Dacă miliardarul va decide să își împartă în mod egal averea cu soția sa, femeia va avea în cont 69 de miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că va deveni cea mai înstărită femeie din lume, iar Jeff va pierde titulatura de cel mai potent financiar, locul său fiind luat de către cofondatorul Microsoft, Bill Gates. 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net