Ce le-a interzis Regina lui Meghan Markle și prințului Harry! Trebuie să schimbe imediat

meghan-markle-printul-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry
Ducii de Sussex au renunțat la îndatoririle regale
Foto: Getty

Decizia de a renunța la îndatoririle regale are consecințe pentru prințul Harry și Meghan Markle! Regina Elisabeta le-a interzis celor doi să se folosească de numele de brand „Sussex Royal”.

Regina Elisabeta a decis ca ducii de Sussex să nu mai obțină bunuri financiare folosindu-se de numele „Sussex Royal”. Este o lovitură grea pentru Meghan Markle și prințul Harry, pentru că cei doi sperau să îl facă marcă înregistrată și să obțină bani frumoși din asta. Cuplul a încercat de mai multe ori să pună brand-ul pe cărți, haine și alte obiecte. Dar, în pofida eforturilor, Regina a simțit că mutarea lor în Canada nu le mai dă acest drept. 

Meghan Markle și prințul Harry sunt nevoiți să își găsească alt brand

Pentru că nu mai sunt susținuți financiar de familia regală britanică, Meghan Markle și prințul Harry au sperat că își vor câștiga existența din contracte de imagine. Acum, ducii de Sussex sunt nevoiți să găsească altă nume pentru brand-ul lor, potrivit Daily Star.

După ce au renunțat la îndatoririle regale, viața lor s-a schimbat. Prințul Harry și soția lui, ducesa Meghan de Sussex, nu mai pot folosi titulatura „Alteţa sa regală”. Mai mult, ei nu mai primesc fonduri din surse guvernamentale. 

Și prințesa Diana a pierdut aceleași drepturi când a divorțat de Charles

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat și că intenționează să returneze 2,4 milioane de lire sterline, bani publici primiți pentru renovarea Frogmore Cottage, reședința din Windsor. Cu toate acestea, conacul rămâne reședința lor oficială din Marea Britanie. Cei doi vor fi cunoscuți în continuare ca Harry, duce de Sussex, și Meghan, ducesă de Sussex, titluri pe care le-au primit de la regina Elisabeta a II-a în ziua în care s-au căsătorit, în 2018.

Nu este pentru prima dată când un membru al familiei regale nu mai poate folosi titlul de „Alteța sa regală”. Mama lui Harry, prințesa Diana de Wales, a pierdut titlul în 1996, după ce a divorțat de prințul moștenitor Charles.

 

Citește și

Meghan Markle și prințul Harry, primele imagini de când s-au mutat în Canada! Sunt mai fericiți ca niciodată

Meghan Markle, dezvăluiri despre părăsirea Casei Regale: «Harry se simţea sufocat şi trist în Marea Britanie»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1