Meghan Markle, dezvăluiri despre părăsirea Casei Regale: «Harry se simţea sufocat şi trist în Marea Britanie»

meghan-markle-printul-harry_1.jpg

meghan markle si printul harry
Ducii de Sussex au decis să părăseasca Casa Regală şi să se retragă în Vancouver, Canada
Foto: GettyImages

Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să se separe de Casa Regală a Marii Britanii şi să îşi continue viaţa departe de atenţia publicului. Ieşirea din rândul membrilor familiei regale nu a fost una uşoară şi a presupus renunţarea la titluri şi la finanţarea publică. Harry a fost nevoit să renunţe la ceva ce ţinea în mod deosebit, funcţia sa în armată. Cu toate că în cadrul unui disurs ţinut la Londra, în 19 ianuarie, cu ocazia unui dineu caritabil, prinţul Harry a vorbit despre tristeţea pe care o resimte ştiind că va părăsI Casa Regală, se pare că situaţia nu este atât de gravă pe cât pare, cel puţin potrivit soţiei sale, actriţa Meghan Markle.

Meghan Markle şi prinţul Harry s-au separat de Casa Regală a Marii Britanii în speranţa că vor putea trăi o viaţă mai liniştită, fără a fi asaltaţi mediatic. În cadrul discursului ţinut de Harry în Londra, la o gală caritabilă, el a menţionat că decizia de a renunţa la titluri şi rolul său în familia regală nu a fost una uşoară, dar a subliniat necesitatea de a urma această cale, separat de restul familiei sale. Prinţul a subliniat că Marea Britanie va rămâne casa sa, locul de care îl leagă atâtea amintiri şi emoţii şi pe care îl numeşte, cu drag, acasă. Se pare că lucrurile nu se prezintă la fel şi pentru Meghan Markle, care este cât se poate de încântată că a părărsit Marea Britanie, ţara în care s-a simţit tristă şi sufocată, conform propriilor relatări.

printul-harry-discurs-la-dineul-caritabil.png

printul harry
Prinţul Harry a ţinut un discurs şi a subliniat că decizia de a părăsi Casa Regală nu a fost una uşoară
Foto: GettyImages

Potrivit publicaţiei britanice thesun.co.uk, Meghan Markle le-a mărturisit unor prieteni apropiaţi faptul că "decizia lui Harry de a părăsi Casa Regală reprezintă cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla. Ea afirmă că Harry se simţea foarte trist în cadrul ei şi că nu mai suporta să îl vadă suferind".

Fosta actriţă, în vârstă de 38 de ani, a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporteri, plimbându-se fericită alături de Archie şi de câinii familiei, într-o mică pădure din Vancouver, Canada. Câinii, un beagle pe nume Guy şi un labrador numit Oz, dar şi Meghan şi Archie au fost vegheaţi îndeaproape de doi bodygurzi.

printul-harry.jpg

printul harry
Prinţul Harry a părăsit Londra, la miez de noapte, pentru a se alătura soţiei sale în Vancouver, Canada
Foto: Profimedia

Harry a fost nevoit să îndeplinească nişte îndatoriri pe ultima sută de metri, iar după finalizarea acestora a urcat la bordul unui avion şi s-a îndreptat, cu zâmbetul pe chip, spre noua sa locuinţă din Canada, o vilă imensă care a costat 14 milioane de dolari, situată departe de lumea dezlănţuită.

 

Loading...
 
 

Citește și