Ce gest neaşteptat! Regina Elisabeta a II-a se abate de la tradiţie de dragul lui Meghan Markle

meghan-markle-regina-elisabeta

meghan markle pare sa fie favorita reginei
Meghan Markle pare să fie favorita reginei
Foto:GettyImages

Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) a făcut un gest fără precedent de dragul Meghan Markle, ducesa de Sussex şi viitoarea mamă a primului copil a prinţului Harry. Regina a încălcat tradiţia şi a invitat-o pe mama lui Meghan Markle să îşi petreacă Crăciunul alături de membrii Casei Regale a Marii Britanii. Experţii explică de ce regina a făcut acest gest pentru ducesa de Sussex, iar pentru Kate Middleton nu.

Regina Elisabeta a invitat-o pe Doria Ragland (62 de ani), mama Ducesei de Sussex, să petreacă împreună Crăciunul la una dintre reşedinţele ei oficiale, din Sandrigham. În mod normal acest privilegiu ăl au doar membrii familiilor regale, dar iată că regina se abate de la tradiţie dintr-un motiv bine întemeiat, explică experţii. 

Elisabeta a II-a ar fi invitat-o pe Doria Ragland în Sandringham cu ocazia sărbătorilor din respect pentru Meghan Markle, care va deveni mamă în primăvara anului 2018. Gestul Elisabetei este unul neaşteptat, totuşi, pentru că ea nu a înaintat o astfel de invitaţie familiei lui Kate Middleton. Nu este prima dată când suverana face mici discriminări, exprimând indirect faptul că o preferă pe Meghan Markle mai mult decât pe Kate.

Regina a făcut o excepţie şi anul trecut, de Crăciun. Atunci, regina a acceptat să o primească pe Meghan Markle la masa de Crăciun, printre membrii familiei, deşi fosta actriţă şi Harry erau doar logodnici. În schimb, în anul 2009, Kate Middleton a petrecut Crăciunul departe de cel care îi era lodognic, prinţul William, întrucât regina nu s-a arătat la fel de îngăduitoare. 

meghan markle-alaturi-de-mama-sa

meghan markle alaturi de mama sa
Ducesa de Sussex, alături de mama sa, Doria Ragland
Foto:GettyImages

Doria Ragland, singura rudă cu care ducesa de Sussex păstrează legătura

Mama lui Meghan Markle a fost singurul membru al familiei care a participat la nunta din 19 mai, restul nefiind invitaţi sau nedorind să ia parte la acest eveniment important. Tatăl actriţei nu a putut fi prezent întrucât a fost operat pe cord cu doar câteva zile înainte de nunta anului. În plus, de când a devenit ducesă e Sussex, Meghan Markle s-a confruntat cu diverse acuzaţii din partea familiei. Tatăl ei i-a reproşat că nu îl tratează cu respect şi îşi reneagă originile, în timp ce sora vitregă a acesteia a etichetat-o ca fiind prefăcută.

doria-ragland

doria ragland la nunta fiicei sale
Doria Ragland a fost o apariţie controversată la nunta fiicei întrucât a purtat un piercing
Foto:GettyImages

Mama ducessei de Sussex, apariţie controversată la nunta fiicei

Doria Ragland a purtat la nunta fiicei sale un piercing în nas, iar acest lucru i-a şocat pe mulţi dintre critici, ştiut fiind cât de rigide sunt regulile impuse de Eisabeta a II-a. 

Iulia Albu nu a putut trece cu vederea acest eveniment şi nu a dorit să piardă ocazia de a-şi exprima opiniile în modul caracteristic, acid şi deloc tolerant, faţă de micile greşeli vestimentare. Cea care a primit cele mai multe critici a fost mama lui Meghan, despre care Iulia Albu afirmă ca a făcut o gafă de proporţii alergnd să poarte un pierce-ing într-o situaţie atat de formală. „Dacă ar fi să enumerăm momentele de moarte clinică a modei de la Nunta Regală, cu siguranță, un loc de cinste l-ar avea piercingul nazal al mamei lui Meghan, un lucru extrem de frivol și nepotrivit, mai ales într-un context atât de strict,” a scris Iulia Albu.

 

Tatăl lui Meghan Markle a fost operat pe inimă. ”Voi mai sta în spital câteva zile”

Fratele lui Meghan Markle, neinvitat la nunta regală: «Nu este prea târziu să-mi trimiți o invitație»

Loading...

Citește și