Fratele lui Meghan Markle, neinvitat la nunta regală: «Nu este prea târziu să-mi trimiți o invitație»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și Prințul HarryFoto EPA
Meghan Markle și Prințul HarryFoto EPA

Thomas Markle, fratele vitreg al lui Meghan Markle nu a fost invitat la nuntă, iar el insistă să fie primit la eveniment, cerându-și scuze pentru faptul că i-a spus în urmă cu puțin timp Prințului Harry să nu o ia de soție pe sora vitregă a lui. Familia regală face pregătiri intense pentru nunta care va avea loc pe 19 mai în Londra.

Thomas Markle i-a trimis o scrisoare în luna aprilie Prințului Harry în care îl avertiza să nu se căsătorească cu Meghan deoarece ar fi „cea mai mare greșeală din istoria nunților regale”. Scrisoarea pe care a trimis-o o lună mai târziu, pe 3 mai, conținea mai multe destăinuiri, printre care și una despre copilăria pe care a avut-o alături de sora lui, dar și părerea lui referitoare la importanța familiei în viața de zi cu zi. 

Thomas Markle, în vârstă de 51 de ani și-a cerut scuze față de Meghan, mărturisind că-i pare rău pentru tot ce s-a întâmplat între ei și își dorește să participe la cel mai important eveniment din viața surorii sale. 

„Draga mea Meg, este adevărat că tu și cu mine am devenit „distanți” pe lângă restul familiei în timp. Dar suntem tot familie. Cu toate amintirile în care mi te amintesc crescând, este greu să știu că tu uiți de noi. (...) Meg, știu că nu sunt perfect, nimeni din familie nu este, așa cum cred că ți-ai dat seama până acum. Dar, răi, buni, oricum am fi, suntem până la urmă familia pe care tu o ai. Mă doare că nu m-ai invitat la nuntă alături de restul familiei. Dar nu este prea târziu să-mi trimiți invitația de a merge alături de familie. Toți ar trebui să fim prezenți acolo și să te susținem în ziua nunții, pentru că asta face o familie. (...) Sunt foarte mândru de tin. Chiar îmi doresc să ai parte de o zi perfectă alături de Prințul Harry. Îmi pare rău pentru ce am făcut, dar eram frustrat din cauza faptului că nu am fost invitat. Cu iubire, Tom. jr.”, a fost scrisoarea cea de-a doua pe care a trimis-o, prin care a cerut să fie prezent la eveniment. 

Deși în cea de-a doua scrisoare, el îi transmite numai iubire și felicitări surorii sale vitrege, în prima scrisoare trimisă în aprilie, Thomas îi cerea Prințului Harry să se răzgândească cu privire la căsătoria cu Meghan, deoarece sora lui vitregă este foarte falsă și îi vrea răul Prințului Harry. 

„Dragă Prințule Harry, nu este prea târziu. Meghan Markle cu siguranță nu este potrivită pentru tine. Odată cu trecerea timpului până la nuntă, am înțeles că ar fi cea mai mare greșeală din istoria nunțilot regale. Sunt confuz cum de tu nu o vezi pe reala Meghan, cea pe care toată lumea o vede”, au fost câteva dintre cuvintele pe care fratele vitreg i le-a transmis despre Meghan sub formă de scrisoare, Prințului Harry, în urmă cu o lună, conform DailyMail.co.uk

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net