Ce faţă a făcut Prinţul Harry când s-a întâlnit cu Donald Trump. Imagine virală

donald-trump-regina-elisabeta-vizita-marea-britanie.jpg

Donald Trump se află într-o vizită de trei zile în Marea Britanie
foto: AFP

Preşedintele american Donald Trump şi-a început vizita de stat din Marea Britanie luni (3 iunie), când a fost primit la Palatul Buckingham de întreaga familie regală. Singura care a lipsit de la recepţie a fost Meghan Markle, care l-a criticat dur pe Trump în trecut. Soţul ei, Prinţul Harry, a fost prezent, dar imaginile surprinse arată că nu a fost chiar foarte bucuros să fie în prezenţa liderului SUA, mai ales că Trump a spus despre Meghan că este "obraznică".

Chiar înainte să vină în Regatul Unit, Donald Trump a spus că Meghan Markle este "obraznică" pentru că l-a criticat în 2016, când a fost ales preşedinte. Liderul american a negat declaraţia, la scurt timp după ce a apărut în presa britanică şi deşi a fost înregistrat spunând asta. În aceste condiţii, era normal să nu fie crezut de prea multă lume, cu atât mai puţin soţul lui Meghan, Prinţul Harry. 

printul-harry-donald-trump.jpg

Prinţul Harry nu a părut deloc bucuros că se afla în prezenţa lui Trump
foto: AFP

Imagini de la recepţia de la Buckigham arată că, deşi a venit la întâlnirea cu Trump, ducele de Sussex nu a fost deloc bucuros să fie acolo. Într-un dintre fotografii se vede cum Harry, puţin roşu la faţă, se uită cam nemulţumit în direcţia preşedintelui.

Totuşi, huffingtonpost.co.uk notează că Harry a fost văzut stând de vorbă cu Ivanka, fiica lui Trump, care se află şi ea în Marea Britanie. 

Citeşte şi:

Ce-i asta? Cum i-a strâns Donald Trump mâna Reginei Elisabeta

Melania Trump a decolat într-o rochie de 4.000 € și a aterizat la Londra într-o bluză de 750 €

 

Vizita controversată a lui Trump în Marea Britanie a început cu o ceartă cu primarul Londrei

Trump a început o vizită de stat de trei zile în Regatul Unit, nu fără declaraţii controversate. Mai întâi a numit-o pe Meghan "obraznică", apoi l-a atacat pe primul Londrei, Sadiq Khan, un alt critic vehement al său. După ce edilul capitalei britanice a spus despre Trump că e "faţa fascismului secolului 21", liderul american l-a numit pe Khan ”un ratat desăvârșit” într-o postare pe Twitter, chiar înainte ca aeronava sa să aterizeze la Londra. „Sadiq Khan, cel care a făcut o treabă foarte slabă ca primar al Londrei, a fost obraznic faţă de preşedintele Statelor Unite, de departe cel mai important aliat al Regatului Unit. Este un ratat desăvârşit care ar trebui să se concentreze pe infracţiunile din Londra, nu pe mine”, a scris Trump pe Twitter.

Trump are acum ocazia să cunoască întreaga familie regală. Charles şi Camilla au fost cei care i-au aşteptat la Buckingham pe el şi Melania, în grădina vestică a Palatului, unde Trump a luat prânzul şi ceaiul cu ei. Prinţul William şi Kate Middleton au lipsit în prima parte a zilei de luni, dar vor merge la dineul oficial de luni seara, organizat de Regină. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1