Avertisment: Meghan Markle greșește grav, iar Prințul Harry ar trebui să-i spună

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a făcut o greșeală gravă în timpul vizitei în Marocfoto: EPA
Meghan Markle a făcut o greșeală gravă în timpul vizitei în Marocfoto: EPA

Meghan Markle a avut parte, probabil, de cea mai costisitoare petrecere a bebelușului din istoria Casei Regale Britanice, iar cel mai recent și-a pus soțul într-o postură neplăcută, obligându-l să se scuze că nu vorbește franceza în timpul unei vizite în Maroc. Biograful prințului avertizează că ducesa de Sussex greșește grav și crede că cineva ar trebui să-i atragă atenția.

Nici nu s-au stins criticile după călătoria-surpriză a lui Meghan Markle la New York, că ducesa a călcat din nou strâmb, în timpul vizitei din Maroc. Ducele și Ducesa de Sussex au vizitat duminică, 24 februarie, orașul Asni, unde au aflat mai multe despre eforturile unui antreprenor britanic în sprijinul educației populației locale. În vreme ce meghan a făcut furori cu solidele ei cunoștințe de limba franceză, Prințul Harry s-a văzut nevoit să admită că nu cunoaște deloc această limbă. Drept urmare, una din fetele prezente la eveniment a remarcat cu voce tare că ”ea a fost mai bună decât soțul ei”, conform jurnaliștilor de la Daily Mail.

Este doar cea mai recentă dintr-un șir lung de greșeli grave ale ducesei, care nu prea pare să-și găsească încă locul în familia regală britanică.

Săptămâna trecută, Meghan a zburat cu un avion privat la New York, unde a petrecut cinci zile în compania prietenelor ei. Minivacanța a culminat cu un baby shower (petrecerea bebelușului) exclusivist la care au participat, printre alții, Serena Williams și Amal Clooney. Toată distracția ar fi costat, conform presei britanice, aproape 380.000 de euro. Se pare că fiecare din invitații la petrecere ar fi primit din partea lui Meghan cadouri în valoare de 500 de euro.

Angela Levin, biografa Prințului Harry, crede că această escapadă a lui Meghan este o etalare a luxului într-o perioadă foarte dificilă pentru Marea Britanie.

Contul de Twitter al Palatului Kensington a fost asaltat, de asemenea, de comentatori care au atras atenția că Meghan tocmai le-a ”tras o palmă tuturor celor aflați în nevoie”.

Meghan Markle nu înțelege care sunt obligațiile unui membru al familiei regale

Levin spune că realizările lui Meghan Merkle de când a intrat oficial în familia regală nu sunt de ignorat, dar tot ea avertizează: ”Sunt momente în care nu pare dispusă să asculte, preferând să-și impună opiniile acasă. Calitatea de membru al familiei regale vine cu o serie de îndatoriri și obligații, semnificativ diferite de cele de la Hollywood. Nu sunt prea sigură că ea înțelege acest lucru, spre deosebire de soțul ei”.

Pe lângă minivacanța de lux la New York, Levin amintește de un alt episod controversat, pentrecut în rumă cu o lună, când Meghan, în calitate de reprezentant al Smart Works (o organizație caritabilă care donează haine pentru a le ajuta pe femeile fără slujbă să-și găsească un loc de muncă), s-a dus la o întâlnire cu clienții săi îmbrăcată într-o ținută care valora nu mai puțin de 6.400 de euro.

Citește și:

Accesoriul impresionant purtat de Meghan Markle la recepţia de nuntă. A aparţinut Dianei

Meghan Markle a purtat haine de peste un milion de euro în 2018. Cele mai spectaculoase ținute

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net