Meghan Markle a născut deja? Indiciul dat de Prinţul Harry

Ultima actualizare:

    Meghan Markle ar fi născut dejafoto: AFP
Meghan Markle ar fi născut dejafoto: AFP

O întreagă planetă aşteaptă cu sufletul la gură naşterea noului bebeluş regal, dar se pare că micuţul a venit deja pe lume. Cel puţin asta ar da de înţeles un gest făcut recent de Prinţul Harry.

Palatul Kensington a anunţat pe 1 mai că Prinţul Harry va pleca la Amsterdam sâptămâna viitoarea pentru o vizită oficială. Asta înseamnă că Meghan Markle fie a născut deja, fie va naşte în următoarele două zile. Cum se pare că Harry are şi el un scurt concediu de paternitate pentru a fi alături de soţia sa şi copilul lor, presa britanică e de părere că bebeluşul a venit deja pe lume, duminică sau luni, adică pe 28 sau 29 aprilie, conform metro.co.uk. 

"Îşi dorea că participe la evenimentul de la Amsterdam, însă nu a putut confirma din cauza naşterii bebeluşui. Acum însă poate să participe liniştit", a declarat surse regale. 

Meghan Markle ar trebui să nască pe cale naturală, la Windsor, iar speculaţiile că ea a adus deja pe lume copilul sunt din ce în ce mai intense. Însă familia regală nu a dat nicio declaraţie oficială privind starea fostei actriţe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net