Șofer din București, arestat după ce a încercat să violeze două cliente. Femeile au chemat cursa printr-o aplicație

Ultima actualizare:

    Două femei au fost agresate sexual de un șofer al unei companii de transport, pe care l-au chemat prin intermediul unei aplicații de mobilfoto: Shutterstock.com
Două femei au fost agresate sexual de un șofer al unei companii de transport, pe care l-au chemat prin intermediul unei aplicații de mobilfoto: Shutterstock.com

Două femei din București au reclamat că șoferul unei firme de transport din București, pe care l-au chemat la adresă prin intermediul unei aplicații de mobil, a încercat să întrețină cu ele ”raporturi sexuale orale, prin constrângere”. Incidentele șocante au avut loc săptămâna trecută, pe 27 și 28 august.

La doar o zi după ce o femeie a fost agresată sexual într-unul dintre cele mai mari și mai circulate parcuri ale Capitalei, în timp ce alerga, apare o altă informație, la fel de revoltătoare: două femei care chemaseră o mașină printr-o aplicație de mobil, au trăit același coșmar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus, pe 29 august, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, pentru săvârşirea a două tentative la infracţiunea de viol.

″În cuprinsul ordonanţei de inculpare s-a reţinut pe scurt. La data de 27.08.2020, persoana vătămată a solicitat prin intermediul unei aplicaţii mobile efectuarea unui transport de persoane pe raza municipiului Bucureşti. În urma solicitării, s-a prezentat inculpatul, în calitate de şofer al unui autovehicul, care în timpul efectuării cursei a încercat să întreţină cu persoana vătămată raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru. Ulterior, la data de 28.08.2020, în timpul efectuării unui alt transport de persoane, inculpatul a încercat să întreţină cu o persoană vătămată diferită raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii au propus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpat pe o perioadă de 30 de zile, propunere admisă la data de 29 august de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Citește și:

Femeie agresată sexual într-unul dintre cele mai mari și mai circulate parcuri ale Capitalei

Acest bărbat a agresat sexual o femeie la metrou. Dacă-l vedeți, sunați la 112!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net