Femeie agresată sexual într-unul dintre cele mai mari și mai circulate parcuri ale Capitalei

Ultima actualizare:

    Agresorii au fost duși la secția 14 Poliție pentru audieri
Agresorii au fost duși la secția 14 Poliție pentru audieri

Incident grav în Capitală, sâmbătă seara. O tânără ce ieșise la alergat în Parcul Tineretului din sectorul 4 a fost urmărită și agresată sexual de doi indivizi. Femeia, în stare de șoc, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Femeia agresată în Parcul Tineretului ieșise la alergat

Un apel la 112 anunța, sâmbătă seara, că o femeie a fost agresată în Parcul Tineretului. Din primele informații ale polițiștilor, femeia ieșise la alergat, cei doi bărbați au observat-o, au urmărit-o, iar unul dintre ei a agresat-o sexual. Victima a avut noroc cu câțiva trecători care i-au auzit țipetele. „Am auzit când a strigat ajutor, am urcat, cineva l-a prins pe unul dintre cei doi care a participat la agresiune. Am stat cu ea, era cumva jos. Era speriată şi doar am consiliat-o”, a povestit la PRO TV o martoră.

Cei doi agresori au fost prinși

Până la venirea poliției, agresorul a reușit să fugă din parc. Prietenul lui, însă, a fost imobilizat de unul dintre martori. La scurt timp, și agresorul a fost prins și dus la audieri. „În seara de 29 august 2020, prin apel 112, o tânără a reclamat că a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, într-un parc din sectorul 4. La fața locului s-au deplasat, de urgență polițiști din cadrul Secției 14. A fost localizată persoana vătămată și condusă la subunitatea de poliție. Aceasta a reușit sa furnizeze un minim de detalii referitoare la agresor, semnalmentele fiind transmise către toți polițiștii aflați în teren. În scurt timp, un echipaj al Secției 16 Poliție a depistat un bărbat ce corespundea semnalmentelor. I s-a solicitat să se oprească și să se legitimeze, dar acesta s-a manifestat agresiv și a fost necesară imobilizarea sa. Ulterior a fost condus la Secția 14 Poliție pentru audieri”, au anunțat sâmbătă seara reprezentanții Poliției.

În urma incidentului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că la secție a fost chemat și un echipaj de ambulanță. După ce a dat declarații, tânăra a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat medico-legal care să ateste faptul că a fost violată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net