Acest bărbat a agresat sexual o femeie la metrou. Dacă-l vedeți, sunați la 112!

agresor_metrou_lujerului.jpg

barbatul este suspectat ca a agresat o femeie la metrou
Bărbatul este suspectat că a agresatsexual o femeie la stația de metrou Lujerului
foto: Poliția București

Polițiștii din București cer ajutorul populației pentru a identifica un bărbat care a agresat sexual o femeie de 28 de ani la stația de metrou Lujerului. Fapta a avut loc în data de 25 august, iar autoritățile nu au reușit încă să afle detalii despre agresor.

Dacă îl vedeți pe acest bărbat sau aveți informații despre identitatea acestuia, polițiștii din București vă roagă să sunați de urgență la 112.

Bărbatul din imaginile puse la dispoziție de oamenii legii este bănuit că a agresat sexual o femeie în vârstă de 28 de ani, la stația de metrou Lujerului, în ziua de 25 august.

”Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, au transmis poliţiştii, conform News.ro.

siguranta_metrou_2.jpg

siguranta metrou, femeie ucisa metrou, ghid supravietuire metrou, locuri refugiu metrou, refugii metrou, refugiu metrou
Imagine din stația Costin Georgian. Foto: Click!
loading...
Loading...

Citește și

  • metrou peron

    Românii sunt șocați din pricina întâmplării incredibile de la metroul bucureștean. Cum a fost posibil ca o femeie tânără să împingă o persoană în fața metroului, fără măcar să o cunoască? Iată câteva sfaturi care să vă ferească de neplăceri la metrou.

  • metrou, peron, tren

    Metroul din Londra, Milano, Torino sau Chengdu, China pare o navă spaţială în comparaţie cu cel bucureştean. Şi asta pentru că la marginea peronului au fost montate panouri care îi împiedică pe sinucigaşi să se arunce în faţa trenurilor.