Protest al taximetriștilor în Capitală. O mașină UBER a fost blocată

taxi1.jpg

protest taximetristi
Taximetriştii sunt supăraţi că şi alţi şoferi le fac meseria deşi nu au autorizaţie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Aproximativ 300 de taximetrişti au protestat, luni seară, în centrul Capitalei faţă de funcţionarea serviciilor de transport în sistem ride sharing. Protestatarii au blocat bulevardul Lascăr Catargiu între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei, transmite News.ro.

Taximetriştii au lipit pe parbrizul maşinilor coli de hârtie cu mesajul: ”Protest. Stop pirateriei! Stop transportului ilegal!”. Protestul vizează în principal companiile UBER şi Taxify. O masină UBER a fost blocată pentru câteva minute de taximetriști, care au considerat că acesta le face concurenţă neloială. Șoferul a reușit să scape cu greu, după ce a luat-o pe o stradă cu indicatorul interzis.

protest taximetristi

Nu este pentru prima dată când în Bucureşti au loc proteste de acest gen, în alte cazuri taximetriştii circulând cu viteză redusă, în coloană, la ore de vârf.

Unii dintre şoferi s-au alăturat celor care demonstrau în Piaţa Victoriei faţă de intenţia Guvernului de a promova o OUG care va permite revizuirea tuturor sentinţelor date de completurile de cinci judecători de la ICCJ începând din 2014.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1