Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan, candidatul USR

gabriela_firea.jpg

gabriela firea conferinta presa
Gabriela Firea şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capialei
sursa foto: click.ro

Gabriela Firea şi-a anunțat, duminică, intenţia de a candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei. Președintele interimar al USR București, Dumitru Dobrev, a declarat că deputatul independent Nicușor Dan a fost validat, sâmbătă, pentru a candida din partea filialei la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea îşi doreşte să rămână în fotoliul de la Primăria Capitalei şi duminică a şi făcut anunţil candidaturii sale pentru un nou mandat. 

„Vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aș candida. Dacă sunt sănătoasă, ceea ce sunt acum și mulțumesc medicilor de la Cantacuzino și Colentina, cu siguranță doresc să candidez. Trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea. Familia nu m-a văzut decât în weekend-uri. Nu mai vorbesc de sacrificii”, a spus primarul Gabriela Firea.

nicusor-dan.jpg

nicusor dan
Nicuşor Dan, candidatul USR la Primăria Capitalei
Foto: arhivă personală

Președintele interimar al USR București, Dumitru Dobrev, a declarat că deputatul independent Nicușor Dan a fost validat, sâmbătă, pentru a candida din partea filialei la Primăria Capitalei, informează Mediafax.

Potrivit liderului USR, Nicușor Dan a obținut 57 de voturi, Mihnea Bărbulescu 20 de voturi și Dragoș Dragoteanu a obținut doar două voturi.

Dumitru Dobrev a precizat că, în perioada următoare, vor exista negocieri cu PLUS și cu PNL în vederea susținerii unui candidat comun al partidelor de dreapta pentru Primăria Capitalei.

În luna august, PLUS şi-a anunţat candidatul pentru Primăria Capitalei, în persoana fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost desemnat în urma votului intern din partidul lui Dacian Cioloş.

 

 

Citeşte şi:

 

Florin Pandele, despre Gabriela Firea: ”Medicii i-au găsit o sârmă de 3 centimetri în colon”

USR Bucureşti îl susţine pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei

 

Loading...

Citește și

  • Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandene, au mers la Londra de curând pentru a investiga problema de sănătate cu care primarul general al Capitalei se confruntă de mai bine de jumătate de an. La îndemnul medicilor din România, Gabriela Firea a făcut în Marea Britanie un nou un set de analize şi a cerut o a doua opinie medicală, în legătură cu afecțiunea rară de care suferă.

  • gabriela firea copil tort

    Gabriela Firea s-a bucurat de câteva momente frumoase în familie în ultimele săptămâni. Fosta jurnalistă, actualmente primarul general al Capitalei, a trecut prin clipe grele de la finele anului trecut şi până acum din cauza problemelor de sănătate. Gabriela Firea s-a operat de două ori la colon şi urmează să fie supusă unei a treia intervenţii chirurgicale în curând. Până atunci însă, primarul Capitalei a profitat de aniversarea de 4 ani a fiului cel mic pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1