USR Bucureşti îl susţine pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei

Ultima actualizare:

    Nicuşor Dan, candidatul USR la Primăria CapitaleiFoto: arhivă personală
Nicuşor Dan, candidatul USR la Primăria CapitaleiFoto: arhivă personală

Conferinţa Municipală USR Bucureşti a decis, duminică, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, candidat independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Capitalei. În plus, organizaţia a decis încheierea unui protocol de colaborare prin care candidatul independent să-şi asume un program politic comun cu cel al USR Bucureşti.

”Conferinţa Municipală USR Bucureşti a luat act de rezultatul votului consultativ la care au participat membrii USR din filiala Bucureşti. Potrivit acestei consultări, peste 86% dintre cei care şi-au exprimat o opţiune îl susţin pentru Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan, candidat independent. Tot astăzi a fost adoptată strategia politică a Filialei USR Bucureşti cu privire la alegerile locale din iunie 2020”, a transmis, duminică, pe pagina de Facebook, USR Bucureşti.

Sursa citată a precizat că ”delegaţii prezenţi la Conferinţă au decis ca strategie politică susţinerea unui candidat independent şi negocierea unui Protocol de colaborare prin care candidatul independent să-şi asume un program politic comun cu cel al USR Bucureşti”.

De asemenea, protocolul ar trebui să stipuleze limitativ condiţiile de colaborare cu alte forţe de opoziţie, de o manieră care să protejeze valorile şi interesele USR.

Anterior USR Bucureşti a anunţat că a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluţia pe care o preferă la Capitală.Peste 86% dintre membrii care şi-au exprimat o opţiune vor ca partidul să-l susţină pe Nicuşor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureştiului.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susţin pe Nicuşor Dan, 3,78% pe Dragoş Dragoteanu şi 10,12% pe Mihnea Bărbulescu. La consultare şi-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net