Florin Pandele, despre Gabriela Firea: ”Medicii i-au găsit o sârmă de 3 centimetri în colon”

florin-pandele-gabriela-firea.jpg

florin pandele si gabriela firea
Florin Pandele și Gabriela Firea au acceptat să vorbească despre problemele de sănătate ale primarului general
foto: arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a susținut, într-un interviu pentru România TV, că soției sale, Grabriela Firea, i-a fost găsită în colon "o sârmă de vreo 3 centimetri". Primarul general ar fi refuzat să se trateze în străinătate, gândindu-se la "ce va spune lumea".

Într-un interviu pentru România TV, realizat în locuința lor din Voluntari, Gabriela Firea și Florentin Pandele au acceptat să vorbească despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat primarul general în ultimele luni.

Florentin Pandele a vorbit despre cele trei intervenţii chirurgicale la care a fost supusă soţia sa, începând din luna decembrie.

"Eu am aflat abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună «mă doare». M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală, unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu", a afirmat Florentin Pandele în interviul pentru România TV, citat de Hotnews.

Gabriela Firea a refuzat să se opereze într-o clinică din străinătate

El a susținut că atunci mai mulți prieteni au închiriat un avion pentru a o duce pe Gabriela Firea la o clinică din străinătate, dar aceasta a refuzat.

"Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: «Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem». Culmea, chiar în ziua respectivă cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres la Madrid. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea", a declarat Pandele.

Gabriela Firea a intervenit și a susținut că nu a dorit să se trateze în străinătate pentru că are maximă încredere în medicii din România și în cei de la Spitalul Cantacuzino, unde s-a tratat.

"Am insistat să rămân și sunt convinsă că am făcut bine", a afirmat Firea. Ea a mai spus că în luna mai este programată pentru o patra intervenţie chirurgicală.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • gabriela firea

    Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu două săptămâni din cauza unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal, dar a revenit la muncă şi, printre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să ”dezmintă zvonurile otrăvite care circulă prin mediul politic şi prin presă privind demisia ei”, potrivit propriilor spuse. Pentru un plus de credibilitate , primarul s-a fotografiat în biroul personal alături de o parte din echipa sa, ţinând un ziar în mână.

  • Liviu Dragnea a ajuns pe mâna medicilor, care l-au supus sâmbătă unei serii ample de investigaţii. Liderul PSD a plecat din timpul unei conferințe de presă, spunându-le jurnaliștilor că nu mai poate continua din cauza unor dureri teribile de spate. Primul diagnostic vehiculat a fost dublă hernie de disc.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5