Cum acționa șoferul de ride-sharing, care a vrut să violeze două cliente. Se năpustea asupra lor, pe bancheta din spate

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Declarații șocante ale victimelor! Șoferul care le-a luat cu mașina de acasă, fiind chemat la adresă prin intermediul unei aplicații de mobil, cobora din mașină la jumătatea cursei sau la destinație și se năpustea efectiv asupra clientelor, pe bancheta din spate.

Informații revoltătoare ies la iveală în cazul celor două femei din București, agresate sexual de un șofer al unei companii de transport, chemat la adresă printr-o aplicație online. Potrivit Antena 3, este vorba despre o companie de ride sharing, al cărei angajat  aștepta victima în fața blocului, acolo unde aceasta făcea comandă, după care oprea mașina fie în apropiere de destinație, fie pe traseu, cobora și năvălea asupra victimei, pe bancheta din spate.

Cele două femei din București, agresate pe 27 și pe 28 august, au fost forțate să întrețină raporturi sexuale orale, însă au reușit să scape și l-au reclamat pe dezaxat la Poliție. Oamenii legii au vizionat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe drumurile indicate de victime, descoperind că bărbatul este același făptaș și în alte cazuri similare, având același mod de operare.

Bărbatul, arestat preventiv pentru 30 de zile

″În cuprinsul ordonanţei de inculpare s-a reţinut pe scurt. La data de 27.08.2020, persoana vătămată a solicitat prin intermediul unei aplicaţii mobile efectuarea unui transport de persoane pe raza municipiului Bucureşti. În urma solicitării, s-a prezentat inculpatul, în calitate de şofer al unui autovehicul, care în timpul efectuării cursei a încercat să întreţină cu persoana vătămată raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru. Ulterior, la data de 28.08.2020, în timpul efectuării unui alt transport de persoane, inculpatul a încercat să întreţină cu o persoană vătămată diferită raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Procurorii au propus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpat pe o perioadă de 30 de zile, propunere admisă la data de 29 august de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Citește și:

Șofer din București, arestat după ce a încercat să violeze două cliente. Femeile au chemat cursa printr-o aplicație

Femeie agresată sexual într-unul dintre cele mai mari și mai circulate parcuri ale Capitalei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net