Câine, spânzurat de o ţeavă de gaze din Bucureşti

Ultima actualizare:

    Animalul a fost legat de o ţeavă de gaze şi lăsat să moară în chinuri groaznice Foto: arhivă personală
Animalul a fost legat de o ţeavă de gaze şi lăsat să moară în chinuri groaznice Foto: arhivă personală

Încă un act de cruzime fără margini asupra animalelor. După câinele mutilat în noaptea de Revelion, căruia i s-a pus o petardă aprinsă în gură, de data aceasta un patruped a fost găsit spânzurat de ţeava de gaze a unui bloc din zona centrală a Capitalei. Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor.

Două acte de cruzime extrem de grave asupra animalelor s-au succedat de la încerputul anului. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, vineri, la prânz cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1.

„Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală”, au spus reprezentanții Poliției Capitalei.

Polițiștii Secției 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept", arată Poliția București.

Cine se face vinovat de mutilarea câinelui de la Satu-Mare

Acest act de cruzime fără margini apare după ce în urmă cu câteva zile, un alt câine a fost găsit în stare gravă, fiind rănit grav de o petardă, la Satu Mare. Cazul câinelui mutilat de o petardă a fost făcut public pe 30 decembrie de Asociația Free Life, care a anunțat că oferă o recompensă pentru găsirea făptașilor.

Cățelușa Lia a fost salvată în cele din urmă de veterinari și în acest moment se află sub tratament.

“Din păcate acesta este rezultatul petardelor. A început «show-ul, distracţie cu petarde pe seama câinilor...». Acest suflet îşi ducea traiul din mila câtorva persoane, care îi ofereau mâncare şi apă, ba chiar e şi sterilizată, dar câţiva nemernici sau găsit să se distreze pe seama ei, şi nu oricum....ci i-au băgat petardă în gură...( să fie siguri că au de ce râde)”, a transmis Asociația Free Life pe Facebook. 

Nişte copii sunt suspecţii principali în cazul câinelui care căruia i-a explodat o petardă în gură, la Satu Mare, conform presasm.ro. Anchetatorii iau în calcul două variante: cea în care animalului i-a fost băgată intenţionat petarda în gură şi cea în care câinele s-a apropiat de petardă crezând că este mâncare.

”În cercul de suspecţi este un grup de minori, dar autorii nu au fost încă prinşi”, a declarat, pentru presasm.ro, Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare. 

Citeşte şi:

Cățelușa desfigurată a fost chinuită în văzul lumii. Bietul animal a primit un nume și e pregătit pentru adopție

Un câine din Satu-Mare, mutilat după ce i-a explodat o petardă în gură

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net