Cățelușa desfigurată a fost chinuită în văzul lumii. Bietul animal a primit un nume și e pregătit pentru adopție

Ultima actualizare:

    Cățelușa are parte acum de îngrjiri și a fost și operatăFoto: Facebook
Cățelușa are parte acum de îngrjiri și a fost și operatăFoto: Facebook

O cățelușă a fost grav rănită la Satu-Mare după ce mai mulți bărbați i-au băgat în gură o petardă care a explodat. Asociația care se ocupă de cazul animalului spune că fapta s-a întâmplat pe o stradă circulată, însă „nimeni nu a văzut sau auzit nimic”.

O faptă de o cruzime fără margini s-a petrecut în noaptea dintre ani, atunci când mai mulți indivizi au decis să se amuze pe seama unui animal chinuit. Forțele de ordine susțin că făptașii sunt, cel mai probabil, un grup de tineri. Aceștia au pus o petardă aprinsă în gura unei cățelușe, care a rămas desfigurată după ce obiectul pirotehnic a explodat.

Care este starea cățelușei chinuite

Cățelușa a fost botezată Lia și a fost operată, va fi vaccinată, deparazitată şi propusă ulterior pentru adoptie, așa cum a declarat Nicoleta Lontos, vicepreşedinta Asociaţiei FreeLife, la Digi 24. Cea care se îngrijește de patruped a mai adăugat că

asociaţia a depus sesizare şi plângere la poliţie şi va cere analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a vedea dacă pot fi găsiţi făptaşii.

Lia a supraviețuit în mod miraculos, iar acum se află sub tratament, după intervenția chirurgicală plătită tot de salvatoarea ei, căreia îi poartă numele.

Nicoleta Lontos a subliniat că, deşi acest act de cruzime s-a petrecut pe o stradă circulată, parcă nimeni nu vrea să povestească ce s-a întâmplat, de teamă.

„Toată lumea vorbeşte, oamenii sunt foarte porniţi pentru a afla făptaşul, dar nimeni nu a văzut, nu a auzit, deşi e o zonă circulază, strada Botinului, e şi cimitir acolo. S-ar fi putut să vadă cineva, dar multă lume nu vrea să vorbească, ba e vecinul şi nimeni nu vrea să se puna rău cu vecinul...Dacă nimeni nu vorbeşte, nu vom putea face prea multe”, a spus ea.

Nicoleta Lontos a precizat că acest câine are in jur de 7 - 8 ani, este sterilizat, trăia pe stradă, într-o cuşcă, era îngrijit de mai multe persoane, care îi dădeau de mâncare, conform sursei anterior menționate.

Imagini care vă pot afecta din punct de vedere emoțional

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net