O tânără de 21 de ani nu-și găsește iubit din cauza sânilor uriași! Decizia radicală pe care a luat-o

natalie-donnan.jpg

Natalie Donnan
Natalie Donnan trăiește un coșmar din cauza sânilor ei enormi
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Deși multe femei visează să aibă sâni mari, Natalie Donnan din Marea Britanie trăiește un adevărat coșmar din cauza bustului ei generos. Tânăra de 21 de ani are dureri îngrozitoare de spate, nu poate face sport și nu poate merge mult pe jos fără să aibă probleme.

Sânii uriași i-au distrus viața lui Natalie Donnan, care susține că nu-și poate găsi nici măcar un iubit din această cauză. Tânăra a devenit mama unei fetițe în octombrie anul trecut. Femeia susține că doctorii au fost șocați când au văzut cât de mari sunt sânii ei. Pentru că nu mai suportă să trăiască așa, Natalie a cerut ajutorul oamenilor pentru a strânge 6.000 de euro, costul operației de micșorare a sânilor.

Natalie Donnan nu își găsește sutiene pe măsură

natalie_donnan.jpg

Natalie Donnan
Natalie Donnan are 21 de ani și este mama unei fetițe de 1 anișor
Foto: Facebook

 

„Sânii mi-au distrus viața. E greu să-mi găsesc un iubit. Dacă folosesc aplicații de dating, primesc numai mesaje despre sânii mei. Este degradant. Nu este genul de atenție pe care o caut”, a povestit Natalie Donnan, citată de Daily Star. La doar 11 ani, ea purta cupa 32FF la sutien și susține că a fost ținta ironiilor din cauza mărimii sânilor toată viața ei. Cu toate acestea, multe femei i-au spus în față că ar da orice să fie în locul ei. În prezent, lui Natalie îi este greu să-și găsească sutiene pe mărimea ei și speră că va reuși să strângă banii necesari pentru operația de micșorare a sânilor. 

„Oamenii cred că este ceva excelent să ai sâni mari, dar nu se gândesc la problemele medicale care vin odată cu ei. Am niște dureri pe care nu mi le-am dorit niciodată. Vreau să mă operez. M-aș simți mai bine cu mine și nu aș mai avea dureri”, a mai spus ea.

 

Citește și

Femeia care a mințit că are trei sâni se operează pentru ca farsa să devină reală!

Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a avut cel mai urât decolteu de la Oscar 2019

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1