Femeia care a mințit că are trei sâni se operează pentru ca farsa să devină reală!

jasmine_tridevil.jpg

Jasmine TriDevil, femeia cu trei sâni
Jasmine TriDevil vrea să-și transforme visul în realitate
Foto: Facebook

O femeie care a mințit pe internet că are trei sâni s-a hotărât să-și facă visul să devină realitate. Jasmine TriDevil (25 de ani) susține că a găsit un chirurg plastician care a fost de acord să o opereze.

Bruneta, pe numele ei real Alisha Hessler, a devenit cunoscută în 2014, atunci când s-a prefăcut în mediul online că are trei sâni. Femeia susținea sus și tare că malformația este reală, dar a fost prinsă cu mâța-n sac!

„Eu știu că sânii mei sunt reali și nu mă interesează ce cred alții”, spunea la acea vreme Jasmine TriDevil. Mai mulți medici plasticieni au explicat că o astfel de operație este foarte riscantă, dar un jurnalist german a fost cel care a demonstrat că sânul din mijloc al brunetie este, de fapt, fals. Cu toate aceștia, Jasmine TriDevil și-a păstrat numeroși fani, care nu au fost deranjați de faptul că totul a fost o minciună. Acum, ea își dorește să se opereze și să-i fie implantat un al treilea sân.

Operația pentru al treilea sân costă 50.000 de dolari

jasmine-tridevil.jpg

Jasmine TriDevil, femeia cu trei sâni
Jasmine TriDevil a mințit că are trei sâni, dar acum este gata să își facă operație
Foto: Facebook

 

„Inițial, nu am luat toată treaba asta în serios. Cu toate astea, după ce am purtat sânul fals pentru mai mult timp, mi-am dat seama că a început să îmi placă. Ador această fantezie. Mi se pare că arăt incredibil cu trei sâni. Primesc atenție din partea bărbaților datorită celui de-al treilea sân”, a mîrturisit Jasmine Tridevil, potrivit Daily Star. Ea susține că a găsit și un chirurg care a fost de acord să îi facă o asemenea operație riscantă. Intervenția o va costa aproximativ 50.000 de dolari, iar ea nu are acești bani așa că și-a rugat fanii să o ajute să strângă uriașa sumă.

„Plasticianul este din Miami, Florida, și mi-a spus că îmi va face o operație reconstructivă, așa cum se întâmplă în cazul femeilor bolnave de cancer. Operația va avea mai multe etape”, a mai declarat ea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1