Miracol! Bocitoarele au trezit mortul care le-a certat că nu poate să doarmă

mortul_a_inviat_din_morti.jpg

budh ram inconjurat de familia care se pregătea să îl conducă pe ultimul drum
Budh Ram, de 95 de ani, înconjurat de familia care îl conducea pe ultimul drum

Ăsta da miracol la înmormântare: mortul s-a trezit la priveghi şi le-a anunţat pe bocitoarele de la căpătâiul lui că i-au tulburat somnul. Budh Ram, în vârstă de 95 de ani, le-a tras o sperietură de coşmar rudelor lui după ce s-a trezit din coşciug la propria înmormântare. Bărbatul le-a explicat celor prezenţi că a adormit un pic şi că nu era cazul să se deranjeze în halul ăsta pentru... somnul lui de frumuseţe.

Miracol: bocitoarele au trezit mortul la propria înmormântare. Asta s-a întâmplat într-un sătuc din Rahastan, India. Budh Ram, de 95 de ani, a leşinat sâmbătă după-amiaza după ce s-a plâns toată ziua de o durere în capul pieptului. Familia a chemat un doctor care, după ce i-a verificat semnele vitale, l-a declarat mort. Disperată, familia a început să se pregătească pentru înmormântare şi a chemat un preot. Conform tradiţiei, bărbaţii şi-au ras capetele şi s-au pregătit să îl conducă pe ultimul drum pe bătrân.

Mortul s-a trezit din coşciug, trezit de bocetele femeilor

Miracol la înmormântare: mortul s-a ridicat din coşciug după ce bocitoarele l-au trezit din „somnul de frumuseţe”. Budh Ram, de 95 de ani, a fost pus pe un pat de flori de către femeile din familie în timp ce bărbaţii şi-au ras părul din cap. Toată lumea se pregătea pentru ultima îmbăiere a mortului, conform tradiţiei. Toată lumea îl jelea pe bătrân în timp ce câteva femei au turnat peste trupul lui Ram apă rece. În acel moment miracolul s-a produs: mortul s-a trezit şi le-a zis bocitoarelor să tacă din gură pentru că i-au stricat somnul.

Citeşte şi:

Miracol! Băiatul de 13 ani a revenit la viaţă după ce părinţii semnaseră să-i doneze organele

Miracol! Din avionul ăsta au scăpat toţi

Mortul a început să le certe pe femei că fac gălăgie

După ce a deschis ochii şi a simţit apa rece pe trup, Budh Ram a început să le certe pe femeile din jurul lui că fac gălăgie şi nu îi respectă somnul. “Preotul se afla în camera în care femeile spălau mortul şi bărbaţii îşi rădeau părul. În timpul slujbei, tatăl meu s-a ridicat în capul oaselor şi le-a zis femeilor să tacă din gură pentru că încearcă să doarmă şi ele îl deranjează”, a declarat pentru Times of India, fiul cel mare al bătrânului, Balu Ram. Acesta a menţionat că în momentul în care bătrânul a simţit apa, a început să tremure şi asta le-a speriat pe bocitoare. “A început să respire în secunda următoare, s-a ridicat în picioare şi s-a dus pe pat. Toată lumea a rămas cu gura căscată, şocată, fără să mai zică nimic”, a mai zis Balu. Familia a încercat să dea de doctorul care a eliberat certificatul de deces, dar acesta a fost de negăsit. Când şi-a revenit în simţiri, bătrânul de 95 de ani le-a mulţumit zeilor că l-au trezit la timp pentru că în conformitate cu ritualul funerar din religia hindusă, el urma să fie ars pe rug...

Loading...

Citește și