Miracol! Băiatul de 13 ani a revenit la viaţă după ce părinţii semnaseră să-i doneze organele

Ultima actualizare:

    Băiatul e convins că a fost în RaiFoto: captură video
Băiatul e convins că a fost în RaiFoto: captură video

Un băiat de 13 ani din SUA, aparent în moarte cerebrală, s-a trezit după ce părinţii tocmai semnaseră un act prin care acceptau să-i doneze organele. Asta fiindcă doctorii le spuseseră că va rămâne o legumă.

Trenton McKinley, un adolescent de 13 ani din Alabama, SUA, era în comă de două luni, conectat la aparate. Se rănise grav într-un accident în timp ce se juca în curtea unui prieten. Trenton se urcase în remorca unui vehicul care s-a răsturnat. Prietenul lui, care se afla la volan, a pus o frână şi aşa s-a produs teribilul accident. Băiatul s-a izbit puternic cu capul de betonul din curte. De asemenea, s-a ales cu afecţiuni severe la rinichi. A fost dus de urgenţă la spital. „L-am văzut pe targă cu picioarele atârnate. A fost mort timp de 15 minute”, a mărturisit mama copilului.

Nenorocirea s-a produs în luna martie. Recent, medicii au spus părinţilor că nu mai era nici o speranţă pentru fiul lor. Le-au zis că adolescentul era în moarte cerebrală şi abia putea să respire cu ajutorul aparatelor. De aceea, ei au acceptat să-i doneze organele. Au suferit îngrozitor, dar în cele din urmă au cedat. Cinci copii aşteptau cu disperare oraganele lui Trenton, ca să-şi salveze viaţa. Când să-l decupleze de la aparate, pentru a le preleva, doctorii au constat şocaţi că activitatea lui cerebrală revenise. Curând a ieşit din comă şi şi-a recăpătat cunoştinţa. A început să respire singur şi să vorbească direct în propoziţii. „Nu există altă explicaţie decât Dumnezeu, care a făcut o minune”, au spus doctorii. „Eram pe un câmp, mergeam”, a povestit Trenton, convins că a fost în Rai în tot timpul cât s-a aflat în comă. Băiatul urmează să mai fie supus la nişte operaţii pentru a se reface complet. Până acum i s-au făcut trei intervenţii chirurgicale. A avut numeroase fracturi la nivelul craniului. În plus, este tratat pentru insuficienţă renală . A slăbit 22 de kilograme după accident. Deşi a trecut prin mari suferinţe, băiatul şi-a păstrat simţul umorului. “Cel puţin am scăpat de spălatul vaselor. Mama nu mă mai lasă să fac nimic”, a spus el. Pe reţelele sociale au început să se strângă bani pentru plata tratamentelor lui. S-au adunat deja 3.300 de dolari din 4.000 de dolari, cât sunt necesari.


    Băiatul, împreună cu mama luiFoto: Facebook
Băiatul, împreună cu mama luiFoto: Facebook

    A stat în comă timp de două luniFoto: Facebook
A stat în comă timp de două luniFoto: Facebook
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net