Tonciu îl ţine pe Mitea fără sex în postul Paştelui!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Credincioasă din fire, Andreea Tonciu şi-a propus să respecte cu sfinţenie canoanele bisericeşti, în postul Paştelui. Vedeta a renunţat la alimentele interzise şi l-a pus la respect pe iubitul său, Nicolae Mitea, partidele de sex fiind programate abia după Vinerea Mare.

Mai citeşte:

Tonciu, chef în club cu banii de pe sicrie

Mitea, ce spui de pozele astea?

Andreea Tonciu, ţinută sub cheie de Mitea!         

Andreea Tonciu şi-a mărit buzele pentru Mitea!

Andreea Tonciu a fost protagonista unui şir interminabil de scandaluri, a pozat sumar îmbrăcată şi a păcătuit împărţind acelaşi bărbat, în trecut, cu o altă femeie.

De mai bine de jumătate de an, însă, de când s-a cuplat cu fotbalistul Nicolae Mitea, viaţa Andreei a luat o cu totul altă întorsătură. Bruneta a renunţat la multe dintre plăcerile vieţii, la nopţile pierdute în cluburi şi la ieşirile în oraş cu fetele, fiind o femeie de casă model, la care ar râvni mulţi bărbaţi.

simeon stalpnicul png

Conştientă că are, totuşi, câteva păcate, vedeta s-a gândit să ţină postul Paştelui, pentru curăţarea sufletului: „Este prima dată când ţin post din toate punctele de vedere", a declarat Andreea, pentru Click!

Dacă la nopţile fierbinţi de amor i-a fost destul de greu să renunţe, ea fiind îndrăgostită până peste cap de Mitea, vedetei i-a fost floare la ureche să elimine alimentele interzise: „În ultima vreme am slăbit foarte mult, pentru că, pur şi simplu, uit să mănânc. Aşa că nici nu am simţit că am renunţat la carne. Oricum, e mult mai sănătos să mănânci fructe şi legume şi să nu faci excese", ne-a mai povestit Andreea.

Vedeta a promis solemn că se va revanşa cu vârf şi îndesat faţă de iubitul său, imediat după Vinerea Mare, când vor merge la biserică să ia lumină.

Şi alte vedete renunţă la amor în Săptămâna Mare!

* Sânziana Buruiană este o adevărată maestră în arta sexului, vedeta sucindu-i minţile iubitului ei, regizorul George Ciubotaru, cu seturile de accesorii şi lenjeria intimă provocatoare.

simeon stalpnicul png

Deşi, cu ajutotul nopţilor fierbinţi de amor blonda îşi menţine silueta de invidiat, iată că şi-a înştiinţat iubitul că vor lua o pauză, în Săptămâna Mare.

Mai mult chiar, Sânziana are de gând să meargă la preot să se spovedească, în ciuda faptului că nu are păcate majore.

Mai citeşte:

Sânziana Buruiană a luat Oscar pentru cei mai sexy sâni!

Sânziana: «Iubitul mi-a stabilit tariful la 200 de euro!»

* Laurette îngroaşă şi ea rândurile vedetelor care au decis să renunţe la plăcerile trupeşti, însă doar în Săptămâna Mare.

simeon stalpnicul png

Fără a avea acordul iubitului ei, Mihai, frumoasa mulatră e hotărâtă să-şi spele păcatele şi să nu facă sex cu o săptămână înainte de Sărbătoarea Paştelui.

Laurette şi Mihai formează un cuplu de aproape un an şi se iubesc atât de tare încât şi-au făcut planuri de nuntă. Cei doi nu au stabilit data evenimentului, însă sunt convinşi că vor merge la altar cel mai târziu anul viitor.

Mai citeşte:

Voicu şi Laurette în «Avatar» de Dâmboviţa

Laurette s-a făcut croitoreasă pe banii iubitului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net