Andreea Tonciu, ţinută sub cheie de Mitea!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Viaţa Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când se iubeşte cu Nicolae Mitea. Bruneta a spus „Adio!" dezmăţului din cluburi, apariţiilor tv şi chiar ieşirilor cu prietenele, tot universul ei limitându-se la fotbalistul dinamovist.

Totuşi există câteva voci, care susţin că gelozia lui Mitea a mers atât de departe, încât a lovit-o pe Andreea.Contactată de Click!, Andreea a recunoscut că fotbalistul nu o mai lasă să „fie vedetă".

„Este adevărat că nu mă lasă să apar la emisiuni, pe la evenimente sau să fiu implicată în vreun scandal, pentru că imaginea mea de până acum nu a fost tocmai una strălucită şi vrea să mă schimbe. Nu mai vrea să fiu considerată o piţipoancă de Bamboo. Este adevărat că am avut şi noi certuri, ca orice cuplu, dar nu am ajuns niciodată la omoruri. Oricum, mi se pare totul aberant. Nici dacă m-ar fi bătut, nu aş fi spus cuiva, pentru că eu ştiu cum este în lumea mondenă, bârfa circulă repede", a declarat Andreea.

Pe de altă parte, câteva figuri mondene, din rândul fostelor colege de breaslă, care au preferat anonimatul, susţin că nu de puţine ori Andreea a fost altoită de Mitea, din cauza geloziei.

„Ştiu că Andreea s-a plâns că Mitea a lovit-o pentru că a văzut-o dezbrăcată prin ziare", a spus o vedetă.

Andreea spune că se simte răsfăţată. „Mitea mă iubeşte şi îmi face toate poftele. Deocamdată depind financiar de el şi de părinţi. Nu există să îmi doresc ceva şi să nu îmi satisfacă dorinţa. Şi dacă îmi face toate mofturile, de ce nu l-aş asculta să fac ce îmi spune? Ştiu că îmi vrea binele", a adăugat Andreea.

Mai citeşte:

TOP 100 cele mai tari poziţii de sex. Andreea Tonciu preferă poziţia "rodeo"!

Andreea Tonciu şi-a mărit buzele pentru Mitea!

Buruiană, Tonciu şi Ramona Gabor, «trase în ţeapă» de Locic

Bahmuţeanu: «Tonciu, nu eşti de nasul lui Honorius!»

Andreea Tonciu, devoratoare de fotbalişti!

Andreea (24 de ani) s-a lansat în showbiz în urmă cu doi ani, în urma scandalului că ar fi avut o aventură cu Cristi Pulhac, iubitul Alexandrei Enăchescu, la vremea respectivă.

Cunoscută drept „devoratoare" de fotbalişti, bruneta a mai bifat idile cu Giani Kiriţă şi Cristian Daminuţă, însă nu a reuşit să închege o relaţie serioasă cu nici unul dintre ei.

Mitea s-a iubit cu Raluca de la Bambi

Nicolae Mitea (24 de ani) a jucat la Ajax Amesterdam şi la Dinamo Bucureşti, dar, de jumătate de an, este liber de contract, astfel că îi dedică tot timpul iubitei sale, Andreea Tonciu.

Mitea a avut o relaţie serioasă cu Raluca, blonda de la trupa Bambi, însă povestea lor de dragoste, ce a început pe vremea când cei doi aveau 19 ani, s-a stins în anul 2007.

simeon stalpnicul png

Laurette: «Stă numai cu Mitea»

Una dintre prietenele cele mai apropiate ale Andreei Tonciu e exotica Laurette, care susţine că fosta sa colegă de emisiune s-a schimbat mult de când este împreună cu Mitea.

simeon stalpnicul png

„Andreea e alt om de când locuieşte cu Nicolae Mitea. Stă numai cu el, nu mai iese la evenimente, în oraş şi nici nu mai apare la emisiuni pentru că nu o lasă el. Peste tot o însoţeşte şi nu o mai lasă să se expună", spune Laurette.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net