Mitea, ce spui de pozele astea?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sătulă până peste cap să fie ţinută sub papuc de iubit, Andreea Tonciu a pus piciorul în prag. Vedeta a început să ignore interdicţiile lui Nicolae Mitea, care i-a impus să renunţe la modelling şi i-a făcut în ciudă pozând din nou sexy, în lenjerie intimă.

Mai citeşte:

Andreea Tonciu, ţinută sub cheie de Mitea!

Andreea Tonciu şi-a mărit buzele pentru Mitea!

TOP 100 cele mai tari poziţii de sex. Andreea Tonciu preferă poziţia "rodeo"!

Buruiană, Tonciu şi Ramona Gabor, «trase în ţeapă» de Locic

Bahmuţeanu: «Tonciu, nu eşti de nasul lui Honorius!»

Şase luni! Atât a rezistat Andreea Tonciu departe de strălucirea lumii mondene, plină de reflectoare şi blitzurile aparatelor de fotografiat. De când s-a cuplat cu fotbalistul Nicolae Mitea, voluptuoasa brunetă a fost somată să renunţe la prezentările de modă şi ieşirile nocturne, dar iată că a sosit şi momentul „răscoalei".

simeon stalpnicul png

Cum, din dragoste, omul face multe sacrificii, Andreea s-a conformat, numai că, sâmbătă, şi-a luat inima în dinţi şi şi-a anunţat iubitul că va poza, din nou, sexy.

A plecat de acasă cu o geantă plină de desuuri incitante, costume de baie şi rochiţe provocatoare şi s-a oprit la salonul Anamariei Prodan, unde a fost protagonista unei şedinţe foto pentru site-ul monden emulte.ro.

Jucăuşă şi dezinvoltă, Tonciu şi-a etalat cu mândrie formele apetisante şi a „flirtat" cu fotograful mai bine de două ore, iar rezultatul va delecta privirile multor admiratori ai sexului frumos.

simeon stalpnicul png

„Indiferent ce spune lumea, eu am, totuşi, o carieră de model. Ştiu că Nicky nu e de acord să apar în public, dar nu pot renunţa la viaţa mea de până acum. Am pozat aşa să vadă şi Nicky şi toată lumea că fac tot ce vreau eu", a afirmat Andreea, în pauzele pentru retuşarea machiajului.

Vezi cum s-a mişcat Andreea la şedinţa foto cu pricina

Imediat ce s-a terminat şedinţa foto, puţin după apusul soarelui, bruneta s-a grăbit să plece acasă, unde o aştepta Mitea cu ochii pe ceas.

Nicolae Mitea: «Mi se pare normal ca iubita mea să facă ce-i zic eu!»

Fotbalistul recunoaște că i-a impus Andreei să renunţe la viaţa de noapte.

simeon stalpnicul png

„Avem o relaţie serioasă, mi se pare normal să mă asculte şi să facă ce-i spun eu, pentru că ţine de respect. Nu concep să o văd prin cluburi la 12 noaptea. Cum ar fi ca eu să stau acasă, în pat şi ea să umble aiurea? Măcar dacă lua 5-10.000 de euro, mai ziceam, dar aşa, pentru 2, 3 milioane nici nu se pune problema", a declarat Nicky, pentru Click!

Andreea, trădată de prietene

În urmă cu două săptămâni, Click! dezvăluia secretul apariţiilor din ce în ce mai discrete ale Andreei Tonciu.

simeon stalpnicul png

Persoane din anturajul vedetei au spus că iubitul acesteia este foarte nemulţumit de imaginea sexy a fostei asistente tv şi că îi interzice să mai apară în ipostaze provocatoare.

„Este alt om de când locuieşte cu Nicky. Stă numai cu el, nu mai iese la evenimente şi nici nu mai apare la emisiuni pentru că nu o lasă el. Peste tot o însoţeşte şi nu o mai lasă să se expună", a declarat Laurette, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net