Tonciu, chef în club cu banii de pe sicrie

Ultima actualizare:

    Andreea are mare noroc:  e ajutată cu bani şi de  părinţi, şi de iubit
Andreea are mare noroc: e ajutată cu bani şi de părinţi, şi de iubit

Pusă la zis că este femeie întreţinută de bărbaţi, Andreea Tonciu le dă peste nas răutăcioşilor. Vedeta trăieşte pe picior mare datorită părinţilor, patronii unei firme de organizări evenimente şi servicii funerare, care le aduce în cont un profit lunar de 30.000 de euro.

Mai citeşte:         Mitea, ce spui de pozele astea?         Andreea Tonciu, ţinută sub cheie de Mitea!          Andreea Tonciu şi-a mărit buzele pentru Mitea!         TOP 100 cele mai tari poziţii de sex. Andreea Tonciu preferă poziţia "rodeo"!         Buruiană, Tonciu şi Ramona Gabor, «trase în ţeapă» de Locic         Bahmuţeanu: «Tonciu, nu eşti de nasul lui Honorius!»

Silicoane, haine de firmă şi vacanţe de lux, Andreea Tonciu duce o viaţă frumoasă şi liniştită, pentru care este invidiată de multe colege de breaslă. În timp ce multe manechine au fost nevoite să se cupleze cu bărbaţi potenţi financiar care să le răsfeţe, Andreea se poate considera o norocoasă.

Bruneta provine dintr-o familie înstărită, astfel că nu a avut niciodată lipsuri şi nu a fost nevoie să trudească pentru a-şi satisface capriciile: "Părinţii mei au două firme, una de organizări de evenimente şi una de servicii funerare, de ani buni, de când eram mică.Le merge foarte bine, ei m-au ajutat tot timpul din punct de vedere financiar. Şi, pentru că este atât de profitabilă, ai mei plănuiesc ca, într-o zi, să mă lase pe mine să conduc afacerea".

Cu toate acestea, deşi nu are probleme financiare, Andreea îşi doreşte cu ardoare să revină pe micul ecran. Pe vremea când lucra ca asistentă la emisiunea lui Bahmu de la Kanal D, bruneta avea un salariu de 500 de euro şi, cu tot cu prezentările de modă, ajungea la un venit lunar de o mie de euro.

Mitea o ţine acasă pe buzunarul lui

Andreea se bucură şi de sprijinul financiar al iubitului ei, Nicolae Mitea, care a sfătuit-o să renunţe la prezentările de modă din cluburi: „Nu mi se pare normal ca eu să stau în casă şi ea să piardă nopţile, singură, în club, pentru 2, 3 milioane. Banii ăştia pot să-i dau eu sau părinţii ei. Dacă era vorba de 5.000 de euro, mai ziceam, dar aşa...", a declarat Mitea, pentru Click!

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net