Iubitul lui Mantea nu şi-a privit copilul în ochi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Iubitul Andreei Mantea a fost ieri dimineaţă la IML unde medicii i-au recoltat probe de salivă în vederea stabilirii paternităţii copilului.

A fost pentru prima dată când Andrei Ţîrdea a stat aproape de fetiţa sa, chiar dacă a evitat timp de 30 de minute să privească bebeluşul. Fosta soţie spune că amorezul s-a uitat la ea şi la fetiţă pe furiş.

Mai citeşte:Iubitul lui Mantea îşi vede fetiţa pentru prima dată!Plin de datorii, iubitul lui Mantea vinde din garajMantea, n-a avut Ţârdea bani de restaurant?

Ca un cavaler adevărat, iubitul lui Mantea a întârziat la întâlnirea cu fosta soţie, programată la IML. Andrei Ţîrdea a intrat în fugă în institut, după ce a făcut-o pe fosta soţie, Alexandra, să-l aştepte mai mult de 20 de minute cu fetiţa în braţe, pe un frig năpraznic.

Alexandra Ţîrdea şi fiica ei, Ariana

simeon stalpnicul png

Foştii soţi au aşteptat şi pe holuri vreo 15 minute până să ajungă în faţa medicilor, timp în care Andrei a evitat să se uite spre fetiţa de numai şapte luni care, deşi îi seamănă izbitor, nu o mai recunoaşte.

«Am crezut că măcar acum o să-i zâmbească Arianei dar m-am înşelat. Este incredibil comportamentul său, de bărbat la 26 de ani. S-a purtat ca un puşti, era agitat şi nervos. Cât am aşteptat în hol s-a plimbat haotic şi privea doar către podea şi la pereţi. La un moment dat, probabil din curiozitate, se uita la noi pe furiş. Oricum, Ariana nu o să-i mai poarte numele», ne-a spus Alexandra Ţîrdea după ce a părăsit clădirea IML.

"Mă aşteptam să se facă test şi pe firele de păr, dar le-au fost recoltate foştilor soţi, cât şi copilului, doar probe de salivă. Urmează ca medicii să trimită rezultatele într-un plic sigilat la Judecătoria Sector 3 unde are loc procesul", ne-a declarat Ionela Negulici, avocata fostei doamne Ţîrdea.

Înţepături la televizor

Andrei Ţîrdea a declarat, marţi, la emisiunea "Acces Direct", că nu-l interesează soarta fetiţei, chiar dacă el este tatăl.

"Am făcut testul, iar în câteva săptămâni se va afla adevărul. Oricum pentru mine acest copil nu există, chiar dacă o să se demonstreze că este al meu. O să-i dau pensie alimetară şi atât. Nu ştiu ce urmăreşte fosta mea soţie cu tot acest scandal, însă aş putea să spun şi eu că după ce ne-am despărţit am aflat că a fost cu unul, că a fost cu altul", a declarat Ţîrdea.

Alexandra, fosta soţie, a spus că nu-l mai vrea înapoi şi că este fericită alături de un alt bărbat.

"Chiar îi mulţumesc Andreei că m-a scăpat de un asemenea specimen, care nici măcar nu s-a uitat la fetiţa lui când am fost să facem testul. Mă bucură însă acest lucru, pentru că privirea lui ar murdări-o", a declarat Alexandra.

Citeşte despre Andreea Mantea la "Dansez pentru tine":

Ce sâni vom vedea la «Dansez pentru tine»!Andreea Mantea, bătută cu nuieluşaMantea şi-a rupt două coaste la «Dansez pentru tine»

Vezi perechile de la "Dansez pentru tine"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net