Preşedintele Poloniei, vedetă de cinema la 12 ani - VIDEO

Ultima actualizare:

Ştirea conform căreia preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski a decedat în urma unui accident aviatic, a făcut foarte rapid înconjurul lumii. Printre cei care îl deplând pe acesta se află şi realizatorul tv Dan Negru, scrie Adevărul.

Acesta a precizat că accidentul aviatic din Rusia va ţine cu siguranţă prima pagină a ziarelor în această săptămână, dar că nimeni nu aminteşte de trecutul lui Lech Kaczynski.

„Gemenii Kaczynski au uimit lumea filmului polonez pe vremea când aveau 12 ani. Lech şi Jaroslaw au jucat rolul unor fraţi gemeni, într-un film pentru copii",

Din această cauză, cei doi au fost supranumiţi de către presa poloneză de scandal „Fraţii Cartof". Această poreclă o aveau fraţii Kaczynski în film, gurile rele folosindu-se ironic de ea, atunci când unul dintre ei făcea o greşeală.

Pe aceeaşi temă:Ce a determinat prăbuşirea avionului preşedintelui polonez - FOTOMartor al tragediei aviatice: «Erau părţi de cadavre peste tot!» - VIDEOCine a fost controversatul preşedinte al Poloniei, Lech KaczynskiPreşedintele Poloniei a decedat după prăbuşirea unui avion în Rusia!Premierul polonez: «Este cea mai tragică zi din existenţa noastră»Lech Walesa, fostul preşedinte al Poloniei: «Iisuse, Sfântă Maria, este o tragedie de neimaginat!»Lista cu principalii oficiali polonezi morţi în accidentul de avion din RusiaMasacrul de la Katyn şi moartea preşedintelui Poloniei, două tragedii unite pentru totdeauna           Polonia, în lacrimi după tragedia aviatică care i-a "secerat" liderii - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net