Sfâşietor! Declaraţia fratelui studentei decedate în accidentul aviatic: «Nu mai am lacrimi»

Ultima actualizare:

    Aura Ion
Aura Ion

Fratele studentei rezidente care a decedat luni seara în avionul aviatic petrecut în Munţii Apuseni a acordat un interviu sfâşietor emisiunii „La Măruţă". Tânărul a mărturisit că moartea surorii lui i-a doborât pe părinţi şi că nimeni nu s-a gândit nicio clipă la un astfel de sfârşit.

Fratele Aureliei, tânara moartă în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a acordat un scurt interviu în care a spus câteva cuvinte despre sora lui. Băiatul a mărturisit că părinţii lui sunt terminaţi de durere şi că vestea morţii tinerei a căzut ca un fulger.

„Nu mai am lacrimi, niciun gând bun nu-mi mai vine în minte. Am fost şocaţi, nu ne aşteptam. Nimeni nu s-a gândit la asta. Nimeni nu poate spune în cuvinte ce simt părinţii mei: ura, regret, nedreptate. Ură faţă de viaţa care-ţi răpeşte ceva mult prea devreme. Ultima dată am vorbit cu ea duminică, atunci când ne-a spus că urmează să plece spre Oradea. Era încântată. Voia să se implice foarte mult în a fi lângă şi a observa, în a învăţa. Este la Cluj. După ce s-a confirmat decesul, după ora 2:00 noaptea au venit doi poliţişti şi ne-au anunţat oficial. Cred că s-a intervenit foarte greu şi nu şi-au dat seama de dispozitivele de care dispuneau. Totodată, s-au mobilizat 300 de persoane pentru a salva 7 persoane. Era o fată plină de viaţă, îi plăcea să trăiască. Doar aflarea veştii a fost usşoară, în comparaţie cu momentul în care o vom şi vedea. Eu şi surorile mele încercăm să ne ţinem părinţii pe linia de plutire.Era o fată blândă bună, inteligentă. A fost...Nu se ştie exact ora când va fi adusă. Ea va fi dusă direct la capela spitalului Militar din Bucureşti", a spus acesta în cadrul unui interviu acordat emisiunii „La Măruţă".

Cauzele morţii lui Adrian Iovan. Primele rezultate ale necropsiei

Filmul accidentului în care Adrian Iovan şi o studentă la Medicină şi-au piedut viaţa

FOTO Cum a fost găsit Adrian Iovan la locul accidentului. Primele imagini cu pilotul, prins între fiarele contorsionate

Ce s-a întâmplat în momentul impactului? Mărturia unuia dintre medicii din avionul pilotat de Adrian Iovan

Mărturiile bărbatului care a găsit avionul: «Mi-am scos maioul de pe mine şi am făcut foc pentru răniţi»

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net