FOTO Cum a fost găsit Adrian Iovan la locul accidentului. Primele imagini cu pilotul, prins între fiarele contorsionate

Ultima actualizare:

    Accident Iovan (foto: Mircea Petrescu, salvamontist)
Accident Iovan (foto: Mircea Petrescu, salvamontist)

Pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în urma unui accident aviatic în Munţii Apuseni, pe raza judeţului Cluj. Medicii au avut nevoie de şase ore pentru a găsi avionul în care se aflau Adrian Iovan şi alţi şase piloţi.

UPDATE 8: 24 Trupul lui Adrian Iovan a fost scos din avion şi dus la un centu din Câmpeni, unde medicii vor efectua autopsia.

FOTO:  Mircea Petrescu, salvamontist

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Primul care a ajuns la locul accidentului a fost un localnic care a declarat, pentru Antena 1, că Iovan era deja mort în acel moment.

simeon stalpnicul png

"Sunt localnic, primul care a ajuns. Victimele au coborat cand am ajuns, am urcat cu un singur paramedic. Sunt mai bine de 2 km de aici pana acolo. Victimele au fost coborate pe targa. Comandantul de la Alba, Rusu Mihai, ne-a spus unde sunt. Pilotul a fost prins, ii faceam rau. Am ajuns cu un medic acolo, era mort. Avea sangele dat pe gura. E prins tot, avionul e praf, zob. Copilotul, nu stiu care din ei, a coborat", a povestiti bărbatul.

simeon stalpnicul png

Victor Zota, coordonatorul Agenţiei Naţionale de Transplant, a acuzat autorităţile de moartea pilotului Adrian Iovan. Zota susţine că faptul că pilotul a decedat din cauză că medicii nu au ajuns în timp util la locul accidentului.

"Domnul Iovan a avut grijă ca toţi să ajungă la sol în viaţă. El a salvat viaţa tuturor şi inclusiv a lui deoarece el a fost conştient încă două ore de la prăbuşire. Colega noastră, tânăra rezidentă a decedat, probabil, din cauza hipotermiei. Autopsia va arăta cauza reală. Victimele au fost descoperiţi de doi pădurari", a declarat Victor Zota, coordonatorul Agenţiei Naţionale de Transplant, la Realitatea TV.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În accident şi-a mai pierdut viaţa şi o studentă la Medicină, care a murit în urma unui stop cardio-respirator şi a fost găsită în hipotermie severă. Ceilalţi pasageri sunt conştienţi, fiind internaţi la secţia de Terapie Intensivă la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 din Cluj-Napoca.

Primele declaraţii ale medicului care a sunat la 112: «Adrian Iovan a mai trăit un sfert de oră după impact»

Cauzele morţii lui Adrian Iovan. Primele rezultate ale necropsiei

EXCLUSIV Reacţia Romaniţei Iovan când a aflat de accidentul aviatic al fostului soţ

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net