Ce s-a întâmplat în momentul impactului? Mărturia unuia dintre medicii din avionul pilotat de Adrian Iovan

Ultima actualizare:

    Adrian Iovan (foto: Alex Muscaliu)
Adrian Iovan (foto: Alex Muscaliu)

Unul dintre medicii care au surpravieţuit accidentului în care Adrian Iovan şi o studentă la Medicină şi-au pierdut viaţa a povestit unuia dintre slavamontişte ce s-a întâmplat în momentul impactului.

Conform acestuia, aripile avionului s-au acoperit de gheaţă iar pilotul ar fi încercat să facă o manevră de degivrare şi a coborât prin plafonul de ceaţă.

"La ieşirea din plafonul de ceaţă am văzut în faţă vârful unui brad de care ne-am izbit, după care ne-am prăbuşit", a spus el unuia dintre salvatori, conform romaniatv.net.

FOTO Cum a fost găsit Adrian Iovan la locul accidentului. Primele imagini cu pilotul, prins între fiarele contorsionate

Salvamontist din echipa Salvamont Bihor care i-a găsit pe cei şapte răniţi a mai adăugat că în momentul în care au ajuns în vecinătatea epavei avionului oamenii din Mărişel şi din Horea duceau în două pături o femeie şi un bărbat, femeia fiind în stop cardio respirator iar bărbatul - cu fracturi multiple în zona membrelor inferioare.

Ceilalţi membri din echipa de medici veneau pe picioarele lor ajutaţi de săteni, dar prezentau multiple contuzii. "Au fost imediat preluaţi de noi şi de medici, care au ajuns cu greu în apropierea zonei, iar colegul meu a apucat să vorbească cu unul dintre oamenii de la bord", a spus acesta, potrivit Ziua de Cluj.

Adrian Iovan şi o studentă la Medicină au murit în accidentul din Munţii Apuseni. Din fericire, ceilalţi pasageri sunt în stare stabilă şi în afara oricărui pericol.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net