Dan Diaconescu: «Renunţ la televiziune şi intru în politică!» FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
Dan Diaconescu şi Doru Pârv, în sala de judecată
Dan Diaconescu şi Doru Pârv, în sala de judecată

Patronul OTV Dan Diaconescu a fost eliberat din arest preventiv, având interdicţie de a părăsi ţara, iar Doru Pârv rămâne încarcerat, ca urmare a deciziei de vineri seara a Tribunalului Bucureşti.

Update Ora 22.15 La ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, Diaconescu a anunţat că va ceda televiziunea fiicei sale şi va intra în politică, intenţionând să candideze la alegerile prezidenţiale din 2014.

În primul rând, şeful de la OTV i-a urat "la mulţi ani!" mamei sale şi apoi şi-a sfătuit fiica să mute canalul pe desen animate: "Tati mută pe desene animate, pentru că tata îţi va ceda ţie televiziunea şi va intra în politică!".

Diaconescu a declarat că arestarea sa a fost politică. El a spus că va prezenta dovezile care susţin această afirmaţie în zilele următoare.

"Au mai trecut şi alţii prin prizonierat politic. Credeam că le ştiu pe toate însă abia acum m-am convins cum este ţara asta, cum e condusă şi de către cine. Am hotărât formarea unui partid politic care probabil se va numi Partidul Poporului Român. De asemenea, doresc să vă anunţ oficial că voi candida la alegerile prezidenţiale din 2014", a declarat patronul OTV, în faţa susţinătorilor săi care scandau "Diaconescu preşedinte".

Decizia Tribunalului este definitvă, astfel că Diaconescu va fi pus în libertate vineri seara din arestul Direcţiei Cercetări penale a Poliţiei Române.

Diaconescu  va părăsi arestul poliţiei Capitalei. Instanţa i-a impus lui Dan Diaconescu să nu vorbească pe postul OTV despre cazul în care este cercetat de către procurorii anticorupţie. Nu are voie să ia legătura direct sau indirect cu primarul arădean Ion Moţ şi cu martorul principal din dosar, Mihaela Moise, cunoscută sub numele de Meme. Patronul OTV nu are voie să poarte arme şi trebuie să fie oricând la dispoziţia organelor de anchetă.

Vezi aici mai multe imagini de la eliberarea lui Dan Diaconescu

Galerie Foto - Diaconescu
Galerie Foto - Diaconescu

"Nu ştim motivele care au dus la admiterea acestui recurs. (...) Nu se poate stabili un semn de egalitate sub aspectul tratamentului juridic între Diaconescu şi Pârv", a declarat avocatul lui Dan Diaconescu, Gheorghiţă Mateuţ.

Dan Diaconescu şi Doru Pârv, în sala de judecată

"Nu am reuşit să vorbesc cu Dan Diaconescu, dar cred că este mulţumit. El va fi cercetat în libertate", a completat avocatul jurnalistului Diaconescu.


    Dan Diaconescu şi Doru Pârv, în sala de judecată
Dan Diaconescu şi Doru Pârv, în sala de judecată

Secţia I Penală a Tribunalului Bucureşti a judecat vineri contestaţia lui Dan Diaconescu şi a lui Dorel Pârv. Dan Diaconescu şi Dorel Pârv sunt acuzaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru şantaj.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Diaconescu, şpagă 31.000 euro şi 2.000 ha teren?

Judecătorii: Lăsarea în libertate a lui Dan Diaconescu reprezintă un pericol public

Primar dintr-o comună sibiană, şantajat de un reporter OTV cu 5.000 de euro

OTV, academia de şantaj / Dan Diaconescu şi "clarvăzătorul" său au racolat un "fraier de muls"

Dan Diaconescu a fost arestat pentru 29 de zile

Diaconescu a cerut costum Armani în arest - FOTO

Dan Diaconescu, subiect de show la propria televiziune

Diaconescu, avere de zeci de milioane de euro! Are colecţie de case şi maşini!

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Dan Diaconescu,

Potrivit procurorilor, în perioada iulie-septembrie 2009, Dan Diaconescu, în calitate de asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL şi realizator de programe la postul de televiziune OTV, l-a ameninţat pe primarul comunei arădene Zărand, Ion Moţ, atât direct, cât şi prin intermediul lui Dorel Pârv, realizator la acelaşi post de televiziune, să îi dea 200.000 de euro pentru a nu dezvălui "opiniei publice fapte reale sau imaginare compromiţătoare pentru persoana respectivă, cum ar fi deţinerea unei importante averi nejustificate sau efectuarea de tranzacţii imobiliare ilicite", relatează Mediafax.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, împreună cu realizatorul de emisiuni despre paranormal, Doru Pârv, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, miercuri dimineaţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net