Primar dintr-o comună sibiană, şantajat de un reporter OTV cu 5.000 de euro

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

OTV, academia de şantaj / Dan Diaconescu şi "clarvăzătorul" său au racolat un "fraier de muls"

Dan Diaconescu a fost arestat pentru 29 de zile

Vă amintiţi de clarvăzătorii lui Diaconescu? Iată-i! - VIDEO

Atunci un reporter de la televiziunea lui Dan Diaconescu l-a hărţuit şi ameninţat pe Toader Roman, că dacă nu îi dă 5000 de euro va difuza pe postul OTV un material compromiţător care îi va afecta imaginea sa ca primar.

Sibianul a refuzat să îi dea banii în primă fază, iar pe OTV a apărut un material legat de o tranzacţie cu un teren la care Roman Toader a fost martor. „După o săptămână m-a sunat iar acest reporter, cum că dacă nu-i dau 3000 de euro mai difuzează o casetă. Atunci am decis să merg la poliţie ca să facem flagrantul. Acesta a avut loc în parcare la Ibis” a mărturisit primarul din Blăjel.

Flagrant ca la carte

IPJ Sibiu a confirmat că la începutul lunii iunie 2007 a fost depusă o sesizare cu privire la faptul că un redactor de investigaţii al postului de televiziune OTV i-a solicitat primarului din Blajel suma de 3.000 de euro pentru a nu difuza un reportaj compromiţător

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Sibiu au tecut la realizarea unu flagrant, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.  Imediat după realizarea flagrantului s-a dispus reţinerea iar ulterior arestarea autorului faptei“, a declarat Adela Negoi, purtător de cuvânt IPJ Sibiu. Reporterul respectiv a decedat între timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net