What’s Up va fi operat de urgență. Situația medicală a artistului s-a agravat: «Viața mă pune la colț»

whatsup2.jpg

What’s Up va fi operat de urgență din cauza herniei de disc
Foto: Instagram

Cântărețul What’s Up și-a anunțat recent prietenii virtuali și admiratorii că anul 2020 i-a făcut o surpriză extrem de neplăcută, după ce a aflat că suferă de o afecțiune la spate care îi tot dădea bătăi de cap.

Artistul a publicat în mediul online o imagine în care apare fotografiată radiografia sa, unde se poate observa că acesta s-a ales cu o dublă hernie de disc de „toată frumusețea”.

What’s Up, operat de urgență din cauza herniei de disc

Mai mult decât atât, se pare că problema de sănătate a lui What’s Up nu poate fi lăsată să se degenereze, astfel că acesta va trebui să fie operat cât mai repede, în perioada următoare. Astfel, prima lună a noului an îl va prinde pe cântăreț pe patul de spital, însă acesta nu este descurajat de eveniment, ci așteaptă ca problema să fie mai repede remediată.

Din cauza unor dureri cumplite, cauzate de hernia de disc, medicii au decis să îl opereze cât mai repede. Artistul a făcut primele declarații despre situația în care se află.

„Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze”, a spus artistul, potrivit Spynews.

„O să revin despre tot ce s-a întâmplat în perioada aia, în februarie, probabil de ziua mea. Îmi pare rău pentru felul în care am reacționat și că m-am certat cu iubita tare, dar toate lucrurile au degenerat. Vreau să explic lucrurile acestea și o voi face. Cred că toată lumea știe că îmi iubesc țara, semenii și o iubesc pe iubita mea. Au fost lucruri care nu s-au înțeles, noi mergem înainte”, a mai spus What’s Up pentru sursa citată.

whats-up.jpg

What's Up a arătat radiografia coloanei sale
Foto: Arhivă personală

Ce este hernia de disc

Hernia de disc este o afecțiune neurologică și apare atunci când unul dintre discurile coloanei vertebrale se deplasează. Mai exact, discurile intervertebrale sunt niște cartilaje localizate între vertebre. Hernia de disc se poate manifestă brusc, prin dureri puternice, dar poate apărea și insidios, treptat. În al doilea caz, durerea poate fi la început moderată, pentru că apoi să crească în intesitate, potrivit medlife.ro.

Cauzele si factorii de risc

  • sedentarismul
  • statul intr-o pozitie incorecta pe scaunul de la birou
  • efortul fizic exagerat
  • exercitiile fizice facute incorect
  • fumatul
  • expunerea pentru un timp indelungat la vibratii
  • imbatranirea
  • traumatisme la nivelul coloanei vertebrale
  • excesul de greutate
  • mostenirea genetica
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1