What’s Up se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul și-a anunțat fanii despre situația medicală

what-s-up-a-slabit-whats_up.jpg.jpg

What's Up se luptă cu problemele de sănătate
Citeste tot despre: 

What’s Up are probleme de sănătate și a povestit pe rețelele de socliazare cumpenele prin care trece în ultima vreme. După ce a avut probleme cu Poliția, iată că acum artistul se confruntă și cu o situație medicală despre care a vorbit pe Instagram.

Artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie prin care le-a arătat fanilor că are mari probleme de sănătate.

analizee.jpg

Whats Up are probleme de sănătate

„#? Să fie un tatuaj?! NU, ESTE DOAR DUBLA MEA HERNIE DE DiSC? BiNE ai venit 2020! p.s. Arată frumos ca tatuaj!’., a scris artistul pe contul său de socializare, în dreptul pozei. Cu toate acestea, la scurt timp, artistul a șters fotografia de pe Instagram, din dorința de a nu fi luat la întrebări, potrivit Cancan.

Prima reacție a lui What's UP, după ce a fost ridicat de polițiști: «N-am bătut fata și nici la penitenciar nu sunt»

What's Up a răbufnit după ce a citit ce s-a scris despre el și a publicat un mesaj în care a clarificat care a fost cu adevărat situația în acea seară. 

„Am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident, 2-3 articole despre mine și mi s-a părut că multora le place să vorbească, să înflorească să exagereze, să informeze audiența într-o formă mincinoasă, ireală. Nici n-am bătut fata și nici la penitenciar nu sunt și nici n-o să fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA, AM VORBIT MULT, TARE ȘI PROST, îmi pare sincer rău, puteam, la 30 de ani ai mei, să fiu mai calm, dar n-am reușit, în capul meu era un haos organizat, format din frustrări. Îmi pare sincer rău pentru furia mea verbală, restul a fost o nuVelă inventată de câțiva oameni din presă, de dragul ineditului. Măcar am văzut cine îmi este alături sincer în industria asta. Unora nu le pasă de răul gratuit oferit altora. Karma nu iartă pe nimeni. (...) Mulțumesc celor ce mi-au fost alături în perioada grea pe care tocmai am depașit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine însfarșit, după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019. În rest sunt bine, stau foarte mult timp in studio în ultima vreme și pregătesc muzica pentru 2020. Numai bine tuturor!”, a scris artistul pe rețelele de socializare. 

Cine este noua iubită a lui What's Up

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (30 de ani), Alice Badea, are 33 de ani, si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up. Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: “Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”.

Loading...

Citește și