What’s Up a fost prins cu droguri asupra lui, după ce a fost percheziționat de polițiști

img_7177.jpg

What’s Up a fost prins cu droguri, după ce a fost percheziționat de polițiști
Foto Mihai Ionescu

What’s Up a avut parte de o noapte foarte tumultuoasă, când iubita lui a sunat la poliție deoarece artistul devenise violent cu ea. După ce a fost percheziționat, asupra artistului au fost găsite droguri.

În seara zilei de luni, 9 decembrie, What's Up a fost reidicat de Poliție și dus de urgență la secție, în urma unui scandal în care el a fost implicat. 

Potrivit informațiilor apărute în presă, el se afla chiar în apartamentul iubitei sale, în zona centrală a Capitalei.  În momentul în care polițiștii au vrut să-l ducă pe artist la secție de bună voie, artistul a devenit recalcitrant și a fost nevoie ca oamenii legii să opună rezistență și să-l încătușeze. 

Asupra lui au fost găsite droguri, atunci când a fost precheziționat, timp în care el amenința verbal polițiștii, potrivit g4media.ro.

Din comunicatul transmis de poliție, reiese faptul că What's Up era recalcitrant și violent cu autoritățile. Curios este că atunci când Alice a sunat la poliție, ea a spus că nu poate scăpa de fostul ei prieten, care pare violent, asta însemnând că relația dintre cei doi s-ar fi finalizat. 

"La data de 09 decembrie  a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la  Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", au transmis reprezentanţii Poliţiei.

What’s Up ar fi bătut-o și pe Simina, înainte să se căsătorească

What’s Up ar fi lovit-o și pe fosta lui soție, SImina, în urmă cu cinci ani, chiar în fața unui fast-food. El ar fi lovit-o cu scrumiera și cu o shaorma. Simina nu a negat la vremea respectivă, însă a spus că totul a fost o glumă și o joacă de-a lor. 

Potrivit altor surse din presă, el ar fi lovit-o pe Simina, la momentul respectiv, cu pumnii și picioarele, în timp ce aceasta plângea. 

„Doamna a venit cu două persoane: iubitul ei (n.r. What’s Up) și un prieten de-al lui. Ea conducea mașina. Ei au coborât să comande o shaorma. Am văzut cum a luat-o la bătaie. Au luat-o amândoi la bătaie! Nu am mai văzut așa ceva. I-au dat cu shaorma în față, cu pumnii și cu picioarele… și cu scrumiera. A luat scrumiera și a spart geamul de la fast-food. Fata zbiera, plângea”, a povestit un martor ocular la Antena 1, în anul 2014, cu privire la această știre. 

Totodată, martorul dezvăluise la momentul respectiv că What’s Up se afla în stare de ebrietate, iar scandalul luase sfârșit abia când oamenii legii au ajuns acolo. Surse din cadrul Poliției Române dezvăluiau în 2014, că What’s Up avea deja un dosar penal deschis. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1