Primele imagini cu What's Up după scandalul cu iubita. Este zgâriat pe faţă şi pe gât

whats_up_deschidere.jpg

whats'up politie
What'Up a părăsit sediul poliţiei destul de tulburat
Foto: Mihai Ionescu

A fost o noapte lungă pentru What's Up, care a dat socoteală poliţiştilor în urma acuzaţiilor de agresiune formulate de iubita lui. Cântăreţul a fost audiat mai multe ore, iar la ieşirea din secţia de poliţie a refuzat să facă declaraţii pe marginea celor întâmplate. Din imagini se observă încă că în urma scandalului, artistul s-a ales şi el cu mai multe zgârieturi pe faţă şi pe gât.

Poveste de amor complicată pentru What's Up, care a ajuns la poliţie luni după-amiază. Cântăreţul fost dus la secţia de poliţie, după ce Alice Badea, actuala lui iubită, a sunat la 112, susținând că artistul este violent. Artistul se afla chiar în apartamentul iubitei sale, în zona centrală a Capitalei. În momentul în care polițiștii au vrut să-l ducă la secție de bună voie, Marius Ivancea, aşa cum îl cheama în buletin, a devenit recalcitrant și a fost nevoie ca oamenii legii să-l încătușeze. 

What's Up a glumit cu jurnaliştii la ieşirea de la audieri 

"La data de 09 decembrie  a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la  Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv.

alice_si_whatsup.jpg

Alice Badea şi Marius Ivancea au ieşit împreună de la audieri
Alice Badea şi Marius Ivancea au ieşit împreună de la audieri
Foto: Mihai Ionescu

La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Alice Badea a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său, însă, acesta a fost dus la Parchet. Pe numele lui What’s Up va fi deschis un dosar pentru ultraj pentru că i-a ameninţat pe poliţişti. După ore de audieri, cântăreţul a plecat însoţit de poliţişti cu o foaie în mână. El nu a comentat incidentul. La ieşire, artistul părea destul de tulburat. Întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat, artistul a făcut o glumă și a spus: “Nimic, voiam să merg și eu cu doi bărbați de mână și nu știam cum”. 

What's Up a fost imobilizat de poliţişti şi dus la Secţia 17, de unde după aproximativ trei ore a plecat apoi spre Parchet. 

Cine este Alice Badea, femeia care l-a acuzat de agresiune

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (30 de ani), Alice Badea, are 33 de ani, si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up.

whats_up_politie.jpg

whats' up politie
What 'Up a petrecut 3 ore în sediul secţiei de Poliţie
Foto: Mihai Ionescu

Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: “Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, declarau surse din anturajul cântăreţului în urmă cu ceva timp.

whatsup_politie.jpg

whats'up politie
Artistul a fost dus de la secţia Poliţie la Parchet
Foto: Mihai Ionescu

 

 

Citeşte şi:

 

What's Up a uitat-o pe Simina, fosta lui soție. Și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei

EXCLUSIV Cu ce se ocupă noua iubită a lui What’s Up. Soția Simina este cea care i-a adus-o pe tavă

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1