Vladimir Drăghia s-a căsătorit cu Alice Cavaleru! Cum a arătat evenimentul

vladimir_draghia_si_alice_cavaleru_nunta.jpg

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit!
Foto Instagram

Vladimir Drăghia, câștigătorul competiției Exatlon, a bifat un eveniment mult-așteptat și plănuit încă de când se afla în „focurile” competiției sportive: nunta lui cu Alice. Imediat cum a părăsit Republica Dominicană și a ajuns pe pământ românesc, actorul a decis că nu mai dorește să amâne momentul, și a cerut-o de soție pe Alice Cavaleru chiar în parcarea aeroportului. Cei doi și-au unit destinele astăzi, 21 iulie, într-un cadru special, complet diferit de cel al nunților autohtone.

Zi mare pentru Vladimir Drăghia, care a trecut astăzi, de la rolul de iubit, la cel de soț! Actorul și partenera lui de viață, Alice Cavaleru, și-au unit destinele într-un cadru romantic și lipsit de opulență, pe o plajă privată ce aparține unor prieteni de-ai lor. Cei doi s-au putut bucura de briză și de valurile mării, care, alături de prieteni și familie, au fost martorele jurămintelor pe care proaspeții soți și le-au rostit unul altuia, în această zi specială.

Așa cum au și anunțat, nunta nu a fost organizată într-un mod tradițional, nerespectându-se obiceiurile specifice unui astfel de eveniment. În schimb, cei doi miri s-au concentrat pe buna dispoziție a celor din jur, și pe iubirea veșnică ce și-au jurat-o în fața lui Dumnezeu.

nunta_vladimir_draghia_1.jpg

Evenimentul a avut loc pe o plajă privată, la malul mării, într-un cadru simplist
Foto: Instagram

„Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, declara Vladimir, în urmă cu ceva timp.

Deși și-au propus să organizeze o nuntă inedită, care să nu respecte neapărat tradițiile autohtone, obiceiul ca mireasa să poarte o rochie de culoare albă a fost păstrat. Alice Cavaleru a îmbrăcat o ținută vaporoasă, special aleasă pentru acest cadru simplist, organizat la malul mării. Vladimir Drăghia a ales, de asemenea, o ținută lejeră, purtând pantaloni bleu și o cămașă de culoare albă. La eveniment a fost prezentă, bineînțeles, și micuța Zora, fetița celor doi. După nuntă, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor petrece luna de miere în Maroc.

 

Loading...

Citește și

  • vladimir draghia alice cavaleru

    Cinci luni petrecute departe de casă, în Republica Dominicană, l-au transformat pe Vladimir Drăghia. S-a îmtors nu doar plini de răni, ci şi mai hotărât în ceea ce priveşte viitoul lui alături de femeia care i-a dăruit în urmă cu un an o fetiţă. Câştigătorul "Exatlon" şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a cerut iubita de nevastă, ba chiar a planificat şi destinaţia pentru luna lor de miere.

  • Vladimir Drăghia, câștigătorul competiției Exatlon, se pregătește pentru următoarea etapă a vieții sale- cea de soț! Este cunoscut deja faptul că actorul are o familie frumoasă alături de partenera lui, Alice Cavaleru, cu care are și o fetiță, pe Zora, însă cei doi nu au avut parte încă de o ceremonie oficială, în care să-și poată rosti jurămintele, unul față de celălalt.