VIDEO Soția lui Alin Oprea i-a blocat accesul la conturile bancare. Ce spune artistul despre partajul de un milion de euro

larisa-si-alin-2.jpg

larisa si alin
Larisa si Alin, la cuțite din cauza banilor
Sursă foto: Arhivă personală

Despărțirea dintre Alin Oprea și Larisa, cea cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani și alături de care are doi copiii, este una zgomotoasă și se tranșează atât în instanță, cât și pe micile ecrane. Acuzațiile dure au venit din ambele părți, foștii partenerii susținând că infidelitatea a existat atât în cazul lui Alin, cât și al Larisei. Alin face noi dezvăluri despre cea careu i-a fost alături, iar reproșurile pe care i le aduce sunt cât se poate de dure și au fundament financiar! Iată ce susține memebrul trupei Talisman.

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa nu pare să se tranșeze ușor. În timp ce Alin a apărut în repetate rânduri la o emisiune televizată difuzată la ore înaintate din noapte, soția sa a preferat să păstreze tăcerea și nu a intervenit niciodată telefonic, deși a fost invitată să facă acest lucru. 

În schimb, fiica lui Alin a fost cea care I-a adresat cuvinte dure tatălui și l-a făcut să plângă, în direct. Fiica artistului l-a acuzat de un comportament nepotrivit și I-a spus că ar trebui să îi fie rușine pentru decizia de a-și expune problemele la televizor. Cu toate acestea, Alin susține că adevărul este departe de versiunea creionată de fosta sa soție. În acest sens, a dorit să facă noi dezvăluiri, în platoul emisiunii.  

larisa-oprea-copii-divort.jpg

larisa oprea
Larisa Oprea, alături de cei doi copii, la notar, la începutul lunii septembrie
Sursă foto: Blitz

Fostul membru al formației Talisman susține că fosta sa soție I-a blocat accesul la toate conturile bancare deținute de el și că momentan nu poate folosi nici măcar un leu din banii pentru care a muncit zi și noapte cu drag, pentru a se asigura că familiei sale nu îi lipsește nimic.  

fiica-lui-alin-oprea-mesaj-transant.jpg

fiica lui alin oprea
Fiica lui Alin i-a transmis un mesaj tranșant în direct și l-a acuzat de un comportament nepotrivit
Sursă foto: Arhivă personală

Alin Oprea, acuzații dure la adresa soției 

“Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele finaciare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familei, până la urmă. Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care I-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani”, a povestit Alin.

alin_si_larisa_oprea.jpg

alin si larisa oprea
Alin Oprea și Larisa, divorț zgomotos, după 22 de ani de mariaj
Sursă foto: Arhivă personală

Alin a vândut patru proprietăți din București pentru a se asigura că celor doi copiii nu le lipsește nimic în Londra 

Mai mult decât atât, el a dezvăluit că înainte ca cei doi copii să se mute la Londra alături de mama lor, în posesia familiei se aflau nu mai puțin de cinci proprietăți din Capitală, dintre care patru au fost vândute pentru ca tinerii să poată avea o viață bună în Marea Britanie. În imobilul din București rămăsese Alin cu socra lui, dar nici aici nu a mai putut avea acces după ce soția a decis să schimbe butucul de la ușă fără ca artistul să fie informat despre asta. 

La partaj va fi disputat un imobil care ar putea ajunge la un milion de euro 

Alin este decis ca în instanță să fie tranșată situația așa cum se cuvine și menționează că reședința din București poate ajunge la suma de 1 milion de  euro după ce va fi restaurată întrucât reprezintă o clădire aparte, cu statut de monument istoric.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1