Fiica lui Alin Oprea, intervenție dură în direct: „Să-ți fie rușine!” Și-a făcut tatăl să plângă

alin-oprea.png

Alin Oprea, pus la zid la TV de către fiica lui
Foto: Captură Video

Fiica lui Alin Oprea a intervenit în divorțul dintre el și mama acesteia, criticându-și dur tatăl în direct, prin conversație telefonică, în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos.

În scandalul momentului, după ce pe micile ecrane au apărut informațiile divorțului și certurilor dintre Alin Oprea și mama Larisei, partenera de viață a cântărețului de la Talisman, fiica artistului a avut o intervenție telefonică dură, dar emoționantă, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Fiica lui Alin Oprea, mesaj dur pentru tatăl ei

Adolescenta și-a criticat tatăl, printre suspine și lacrimi și nici măcar nu i-a dat acestuia dreptul la replică ulterior, imediat după intervenția sa închizând telefonul. Oprea a povestit că nu a mai putut intra în casă pentru a-și lua o parte din lucruri, deoarece fosta soacră și fostul cumnat nu i-au mai dat voie.

Așadar, artistul a cerut ajutorul autorităților, sunând la 112. După acest eveniment, fiica artistului, Melissa, a venit cu un mesaj tranșant pentru tatăl ei, susținând că trebuia să intre în casă și să vorbească cu copiii lui.

„Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână. Cine ești? Cum poți să faci atât de mult rău?”, a spus fiica artistului în cadrul emisiunii anterior menționate. După mesajul fiicei lui, transmis în lacrimi, Alin Oprea s-a emoționat la rândul său și a plâns.

„Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus artistul, care a declarat că soția lui l-a amenințat că îi va întoarce pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la TV.

„Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”, a transmis Alin Oprea cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii. „Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a mai spus Alin Oprea.

fiica-lui-alin-oprea-mesaj-transant.jpg

Fiica lui Alin Oprea
Foto: Arhivă personală
Loading...