VIDEO Mitică Popescu dansează fabulos pe Calea Victoriei, la 84 de ani. Actorul, energic și bucuros, pe melodia "Treambura pamporea"

mitica-popescu.jpg

Mitică Popescu, spectacol pe Calea Victoriei
foto: Facebook / Bucharest Nights & Days

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Născut în 1936, pe 2 decembrie, Mitică Popescu împlinește anul acesta vârsta de 85 de ani. Împlinește, dar n-ai zice! Celebrul actor a făcut furori cu mișcările sale sprintene, într-o horă machedonească, pe Calea Victoriei. Maestrul s-a prins la dans cu tinerele îmbrăcate în costume tradiționale.

Cine nu-l știe pe Comisarul Muntean sau pe Cocoșilă? Roluri interpretate magistral de celebrul și inconfundabilul actor Mitică Popescu. Cel care în încheierea emisiunii "D'ale lui Mitică", de pe TVR2, ne saluta cu "Să fiți deștepți și fără frică. Eu vă salut! Mitică!". Peste câteva luni, artistul din Generația de Aur împlinește venerabila vârstă de 85 de ani, dar are o vervă și o dragoste pentru viață asemănătoare cu ale unui tânăr aflat la început de drum.

Cu umor, dar mai ales cu zâmbetul său inconfundabil, Mitică Popescu a bucurat o generație întreagă și, iată, că și acum este iubit și apreciat. Dacă în piese de teatru nu îl mai vedem, iar pe postul TVR 2 emisiunea sa este în vacanță, fanii l-au putut întâlni zilele trecute pe Calea Victoriei, într-o desfășurare artistică. Cu ocazia un flash mob organizat de angajații Hotel Capitol, pe Calea Victoriei, unde circulația a fost oprită, maestrul a arătat o lecție de voie bună, pe ritmuri machedonești.

Maestrul a dansat pe celebra melodie machedonească "Treambura pamporea"

Mai multe tinere și tineri, îmbrăcați în portul tradițional, au încins o horă de zile mari, pe celebra melodie "Treambura pamporea", în care s-au prins și trecătorii. Printre aceștia, și maestrul Mitică Popescu, care a fost recunoscut rapid de cei din jur și admirat pentru pofta de viață. Artistul s-a mișcat foarte bine, a zâmbit și s-a bucurat alături de companionii săi de dans. Nici nu ai zice că are vârsta din buletin, maestrul a dansat fabulos și este un exemplu atât pentru tineri, cât și pentru categoria sa de vârstă. Comunitatea Bucharest Nights&Days a publicat imaginile, pe Facebook, iar internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa maestrului.

Citește și:

Mitica Popescu: "Am fost băiat de altar, mama a vrut să mă facă preot"

Mitică Popescu a împlinit 84 de ani. 10 lucruri pe care nu le știai despre marele actor

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul