VIDEO Laurette, show erotic pe plajă! Poziţii interzise minorilor

Hot, hot, super-hot! Laurette Atindehou (36 de ani) a încins atmosfera în weekend, pe o plajă de la malul mării. Mulatra le-a oferit o privelişte de vis domnilor, dar şi doamnelor, care nu şi-au putut lua ochii de la trupul ei sexy.

În weekend, pe o plajă de fiţe din Mamaia, turiştii s-au bronzat, s-au bălăcit, iar cei mai norocoşi, vecini de şezlong cu Laurette, au avut parte de un show erotic cu superba mulatră în rol principal.

laurette-sexy-plaja_3.png


Laurette arată senzațional la 33 de ani
foto: Instagram
 

laurette-plaja-mamaia-2018.jpg

Laurette sexy la plaja mamaia 2018
Nu doar bărbaţii au admirat-o pe mulatră, ci şi femeile
Foto: Mihai Ionescu
 

Fostul manechin şi-a făcut apariţia alături de câteva prietene, iar atunci când a renunţat la haine şi a rămas în costum de baie, turiştii nu şi-au putut lua ochii de la ea. Ca o zeiţă de abanos! Picioare interminabile, fund bombat, abdomen plat şi un bust impresionant.

laurette-plaja-mamaia-2018.jpg

Laurette sexy la plaja mamaia 2018
Laurette s-a uns cu ulei pe tot corpul
Foto: Mihai Ionescu

 

Conştientă de atuurile fizice şi de faptul că era admirată de bărbaţi şi femei deopotrivă, Laurette le-a oferit un adevărat show erotic. Un trup fără cusur, puţin ulei şi câteva mişcări lascive au fost de ajuns pentru a lăsa audienţa fără cuvinte.

Mulatra a purtat un costum de baie întreg, negru şi extrem de decupat.

laurette-plaja-mamaia-2018.jpg

Laurette sexy la plaja mamaia 2018
Laurette a făcut show şi în apă
Foto: Mihai Ionescu

 

Atât de decupat încât sânii erau mai mult pe afară, iar posteriorul putea fi admirat în toată splendoarea lui. Laurette s-a uns cu ulei pe tot corpul, iar poziţiile de bronzat păreau desprinse din Kama Sutra.

laurette-mamaia-plaja-2018.jpg

Laurette sexy la plaja mamaia 2018
Laurette a purtat un costum super sexy
Foto: Mihai Ionescu

 

Mare iubitoare de vacanţe, Laurette a bifat 10 vacanţe în jumătate de an. De data aceasta, fetiţa mulatrei n-a însoţit-o la plajă, semn că bruneta a vrut să se relaxeze fără copil prin preajmă. Laurette are o fetiţă de 7 ani, Serena, din relaţia cu Mihai Ştefan.

laurette-plaja-mamaia-2018.jpg

Laurette sexy la plaja mamaia 2018
Mulatra are un corp fără cusur
Foto: Mihai Ionescu

 

Laurette este în proces de divorţ cu soţul puşcăriaş

Laurette este în proces de divorţ cu soţul ei, Ciprian Nistor, închis la Penitenciarul Gherla pentru fapte de evaziune fiscală. Cei doi s-au căsătorit în 21 februarie 2017, în penitenciarul Jilava, unde se afla la vremea aceea. Afaceristul i-a adus soţiei sale acuzaţii grave şi urâte care nu i-au picat deloc bine, ulterior situaţia dintre ei s-a mai calmat.

 

Loading...

Citește și

  • Mulatra are noroc în viaţă. Mai ales material, căci am auzit că domnişoara ia bani de peste tot.

  • A dat faliment cu salonul de înfrumuseţare, pe care l-a vândut unui italian, dar iată că Laurette nu s-a lecuit de afaceri.

  • Laurette (33 ani) s-a căsătorit cu Ciprian Nistor, fostul iubit al Adinei de la Heaven. Conform unor surse, evenimentul a avut loc luni la Penitenciarul Jilava, unde bărbatul execută o pedeapsă de trei ani pentru înșelăciuni imobiliare, în valoare de 3 milioane de euro.

  • laurette, iubit, sot, copil, inchisoare, nunta, vorbitor

    Peste câteva zile, Laurette Atindehou va deveni doamna Nistor. Propunerea nu a fost făcută într-un cadru romantic, cu petale de trandafiri, ci în închisoarea de la Jilava, la vorbitor şi fără inel. Cununia civilă va avea loc peste câteva zile, iar Laurette îşi pregăteşte deja hainele de sărbătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1