Soţul lui Laurette bagă divorţ din închisoare şi o acuză de prostituţie

12-13-vedete-3-col-laurette.jpg

Laurette de-abia aşteaptă să redevină o femeie liberă

Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, soţul închis la Penitenciarul Gherla, cere chiar el divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei.

În luna februarie, Laurette Atindehou (34 de ani) se căsătorea în Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. Spunea că este fericită, însă în noiembrie au apărut primele zvonuri despre divorţ. Mulatra s-ar fi plâns unor apropiaţi de faptul că soţul ei o terorizează cu telefoanele şi că o urmăreşte prin interpuşi, simţindu-se ca într-o colivie, motiv pentru care urma să ceară divorţul.

Iată că partenerul ei de viaţă i-a luat-o înainte şi va face solicitările către Judecătoria Sectorului 1, chiar săptămâna aceasta. Iniţial, totul părea banal: doi soţi care se despart pentru că unul dintre ei se află închis la Penitenciarul Gherla, unde ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani, pentru evaziune fiscală de 3 milioane de euro, şi o nevastă liberă, în buricul Bucureştiului. Iată însă că acum situaţia se complică, deoarece timişoreanul o acuză pe mulatră de prostituţie, în plus, are dovezi în acest sens.

”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relaţiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scrie el, în motivarea cererii de divorţ. 

 

În plus, afaceristul va demonstra infidelitatea lui Laurette şi cu martori. Contactată telefonic de reporterii Click!, manechinul nu a părut surprinsă de acuzaţiile de prostituţie care îi sunt aduse. ”Aşa cum am spus, abia aştept să divorţez. Nu mă interesează ce spune el. Mai mult, nu vreau să comentez”, a declarat Laurette Atindehou.  

Laurette s-a căsătorit la Penitenciarul Jilava

 

Fotomodelul s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor avea să se încheie, astfel că cei doi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014, ea l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care i-a devenit soţ trei ani mai târziu.

Pe 21 februarie 2017 viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost închis afaceristul acuzat de evaziune fiscală. În vară însă, acesta a fost mutat la Gherla după un episod violent cu cei din conducerea de la Jilava. Se pare că afaceristul s-ar fi înfuriat după ce judecătorii au dat sentința în dosarul în care a fost cap de afiș, și pentru care a fost condamnat la 15 ani. 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și