VIDEO Fiul lui Ștefan Bănică a jucat rolul tatălui lui în tinerețe! Cât de bine seamănă cei doi

radu-stefan-banica-5.jpg

Radu Ștefan Bănică a jucat rolul tatălui său în tinerețe, în noul videoclip al acestuia
Foto Instagram

Radu Ștefan Bănică seamănă cu tatăl lui din toate punctele de vedere! Începând de la nume, până la cariera artistică, se pare că puștiul a moștenit din plin talentul părintelui său, având în vedere că la doar 16 ani deja este deja protagonist în câteva clipuri muzicale de-ale lui Bănică Jr., care în acest context este, mai degrabă, „Senior”.

Știm la ce vă gândiți, că nu ar fi o reușită așa de mare pentru Radu Ștefan să joace doar în clipurile tatălui său, însă băiatul este, de fapt, actor cu normă întreagă, jucând la Teatrul de Comedie. Tatăl său este extrem de mândru de parcursul în viață al tânărului, care l-a surprins în mod plăcut pe platourile de filmare a noului său videoclip muzical. 

radu-stefan-banica.jpg

Radu Ștefan Bănică a jucat rolul tatălui său în tinerețe
Foto: Arhivă personală

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. e copia fidelă a acestuia!

De asemenea, Bănică susține că este conștient că fiul lui pare copia fidelă a acestuia în tinerețe, așa cum toată lumea a observat deja, însă este de părere că Radu Ștefan este mult mai „frumușel”, folosind chiar cuvintele cântărețului. 

„Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el", spunea artistul în urmă cu ceva vreme la radio Europa Fm.  

stefan-banica-radu-stefan-banica-videoclip.jpg

Ștefan Bănică și fiul lui, în același videoclip
Foto Instagram

Radu Ștefan Bănică, protagonist în videoclipul tatălui lui 

Adolescentul, în vârstă de 16 ani, și-a demonstrat veleitățile actoricești chiar sub ochii tatălui său, fiind protagonistul videoclipului melodiei „Până la cer”, cel mai nou proiect lansat de Ștefan Bănică Jr. De asemenea, datorită aspectului său de model, Radu a fost desemnat mister la „Balul Bobocilor”, fiind elev în clasa a XI-a, la Liceul „Jean Monnet”.

Fiul lui Bănică nu se află la prima experiență de acest gen, jucând într-unul din clipurile tatălui său și în  2008, pe când avea aproape 5 anișori, la videoclipul „Doar odată-i Crăciunul!”, iar în 2013 cei doi au apărut iar împreună în videoclipul melodiei „Alerg printre stele”. De aceasta dată a fost un rol special însă, dat fiind faptul că puștiul l-a interpretat pe tatăl lui în tinerețe.

Single-ul „Până la cer” este compus de Ștefan Bănică și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor, „Picat din Lună”, din cariera cântărețului. Pentru vânzările acestui album, Ștefan Bănică a primit Discul de Aur în cadrul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, în decembrie 2018. 

„Povestea cântecului Până la cer' e inspirată dintr-o întamplare reală, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joacă pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ștefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreuna. Radu-Ștefan apare in videoclip alături de o colega de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa și videoclipul” , a declarat Ștefan Bănică, potrivit Unica.ro. Noul single, Până la cer', se va regăsi în playlist-ul concertelor Te iubesc, femeie!', pe care Ștefan Bănica le va susține în luna martie, cu ocazia Zilei Femeii. 

radu-stefan-clip-banica.jpg

Bănică susține că fiul lui s-a descurcat de minune pe platourile de filmare ale videoclipului
Foto Instagram

Ștefan Bănică Jr., tată pentru a treia oară 

Ștefan Bănică a ales să-și anunțe fanii că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului de Crăciun pe care acesta îl susține anual la Sala Palatului. În urmă cu ceva vreme, chiar de ziua de naștere a fiicei sale, rezultată din mariajul cu Andreea Marin, Violeta, Bănică a dat marea veste. Artistul mai are un băiat în vârstă de 16 ani, pe Radu, copilul din idila lui cu Camelia Constantinescu. Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2017, în secret, în Bulgaria și acum așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului lor. 

 

 

Loading...